Gelinim Mutfakta kim elendi? 3 Mayıs Gelinim Mutfakta elenen isim

Gelinim Mutfakta'da bugün eleme heyecanı var! 4 gelinden biri yarışmaya veda edecek. Gelinim Mutfakta izleyenleri 3 Mayıs Gelinim Mutfakta elenen isim hakkında araştırmalarına hız kazandırdı.
Gelinim Mutfakta kim elendi? 3 Mayıs Gelinim Mutfakta elenen isim

Gelinim Mutfakta’da bu hafta elenen isim merak konusu oldu. Bugün Gelinim Mutfakta en yüksek puanı alan gelin bileziklerin sahibi olurken, en düşük puanı olan gelin Gelinim Mutfakta elenen isim olacak. 3 Mayıs 2024 puan durumu ve merak edilenler haberimizde

Gelinim Mutfakta final heyecanı başladı. Nursel Ergin’in sunumu ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta’da Damla, Yeşim, Aleyna ve Seda gelinden biri yarışmaya veda edecek. 3 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu ve detaylar haberimizde

GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTIN KAZANAN İSİM

Günün en yüksek puanını alan isim çeyrek altının sahibi olacak. Haftanın en yüksek puanını alan isim de bileziğin sahibi olacak. Gelinim Mutfakta kazanan isim açıklandığında haberimize eklenecek.

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta elenen isim henüz belli olmadı. Geçtiğimiz hafta yarışmada eleme olmayacağı açıklanmıştı. Bu hafta yapılan son oylama sonrasında en düşük puana sahip olan isim yarışmaya devam edecek. Gelinim Mutfakta elenen isim belli oldu. Yeşim haftanın en düşük puanını alarak yarışmaya devam etti.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta puan durumu henüz açıklanmadı. Ancak 2 Nisan puan durumunda son rakamlar şu şekildeydi:

Damla: 23

Aleyna: 12

Yeşim: 9

Seda: 3

Genel olarak 5 günün puanları toplandığında en düşük puanı alan yarışmacı Gelinim Mutfakta'ya deva edecek. Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi her gün saat 13.00'da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.