Gelinim Mutfakta 2 Mayıs puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

Kanal D ekranlarının her gün en sık seyredilen gündüz kuşağı programları arasında olan Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. Saat 13.00’te başlayan programda her gün farklı lezzetler ekrana geliyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?
Gelinim Mutfakta 2 Mayıs puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

Nursen Ergin’in sunumu ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim çeyrek aldı? Sorusu gündem olmaya devam ediyor. Yarışmacılar bugün en yüksek puanı almak için tokmak köfte hazırladı. 4 gelinin mücadele içerisinde olduğu Gelinim Mutfakta 2 Mayıs puan durumu nasıl?

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

İzleyenleri ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta puan durumu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Programda genellikle neşeli dakikalar yaşanırken, bazen gelinler ve kaynanalar arasında tartışma çıkabiliyor. Peki, Gelinim Mutfakta puan durumu açıklandı mı, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta yarışmasında 2 Mayıs’ın birincisi Damla Gelin oldu. Çeyrek altını almaya hak kazanan damla altını yakasına taktı.

İZLEYENLER EKRANLARA KİLİTLENİYOR

Başarılı sunucu Nursel Ergin’in sunumu ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta ülkemizde en sık takip edilen gündüz kuşağı programları arasında yerini alıyor. Genel olarak keyifli anların yaşandığı programda izleyenler Gelinim Mutfakta puan durumu araştırması yapıyor. Dün -22lerin havalara uçtuğu programda bugünün puan durumu nasıl? Hangi gelin kaç puan aldı?

GELİNİM MUTFAKTA 2 MAYIN PUAN DURUMU

Programı takip edenler en çok günün puan durumunu takip ediyor. Gelinim Mutfakta puan durumu 2 Mayıs belli oldu. 1 Mayıs tarihinde de Damla kazanarak çeyrek altının sahibi olmuştu. İşte günün toplam puanı şu şekilde:

Damla. 23

Aleyna: 12

Yeşim: 9

Seda: 3