Turkcell 30 yıl hediyesi nasıl alınır? Turkcell 30 yıl hediye kampanyası ne zamana kadar?

Turkcell 30 yıl hediyesi günün en sık araştırılan konuları arasında yerini alıyor. 30. yılını kutlayan Turkcell, abonelerine hediye verecek. Peki, Turkcell 30 yıl hediyesi nasıl alınır, Turkcell 30 yıl hediye kampanyası ne zamana kadar sürecek?
Turkcell 30 yıl hediyesi nasıl alınır? Turkcell 30 yıl hediye kampanyası ne zamana kadar?

Turkcell 30. Yıl dönümüne özel önemli bir kampanya başlattığını açıkladı. Müşterilerine abonelik paketleri kadar kullanım hakkı hediye edeceğini açıkladı. Peki, Turkcell 30 yıl hediye kampanyasına nasıl katılınır, kimler için geçerli? İşte merak edilen tüm detaylar..

Ülkemizin en önemli GSM operatörleri arasında olan Turkcell 30 yıl kampanyası için kolları sıvadı. Turkcell 30. yıl dönümü sebebi ile bütün abonelerine mevcut paketleri kadar hediye verecek. Peki, katılım nasıl olacak?

TURKCELL 30 YIL KAMPANYASI NE ZAMANA KADAR?

Kampanyaya katılmak isteyen ve kampanyayı yeni duyan Turkcell aboneleri, arama motorları üzerinden Turkcell 30 yıl kampanyası ne zamana kadar sürecek? Araştırmasına başladı. Kampanyanın 1 ay boyunca devam edeceği açıklandı. Kampanyaya katılanlar mevcut tarifelerinin 2 katı ile ödüllendirilecek.

Örnek vermek gerekirse, Turkcell abonesi olan bir kullanıcının mevcut tarifesi 15 GB internet, 1000 SMS ve 1000 dakikadan oluşuyorsa, kampanyaya katılması halinde 1 ay boyunca geçerli 30 GB internet, 2000 SMS ve 2000 dakika hakkı olacak.

Turkcell 30 yıl kampanyası 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

TURKCELL 30 YIL KAMPANYASINA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Turkcell 30 yıl kampanyasına katılmak isteyenlerin yapması gerekenler çok basit! Aboneler ilk olarak telefonlarının SMS kısmına gelmesi gerekiyor. Daha sonra uygulanması gereken aşamalar şu şekilde:

Mesaj kısmına "30YIL" yazın,

Alıcı kısmına "2222" yazın

Mesajı gönderin. 1-2 dakika içerisinde Turkcell, hattınıza mevcut paketinizin 2 katını tanımlayacak. Belirtilen bu uygulamadan kazanılan hediyenin 30 gün boyunca geçerli olduğunun altını çizelim!