Survivor kim elendi, kim gitti son dakika! 24 Nisan Survivor Aleyna mı Berna mı gitti?

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran Survivor All Star tüm hızıyla ekran macerasına devam ediyor. Her çarşamba günü düello mücadelesinin yaşandığı Survivor All Star Aleyna mı Berna mı gitti? Survivor kim elendi, kim gitti? İşte detaylar..
Survivor kim elendi, kim gitti son dakika! 24 Nisan Survivor Aleyna mı Berna mı gitti?

Survivor All Star birleşmeden önceki son elemede Yaman ve Batuhan mücadelesi yaşanmıştı. Yaman Survivor All Star’a son veda eden isim olmuştu. Birleşme partisi sonrasında mavi takım 2, kırmızı takım 2 dokunulmazlığı kaybetti. 2 takımdan da eşit aday düelloya çıktı.

DÜELLO ADAYLARI KİM?

Her akşam TV8’de yayınlanan Survivor All Star’da kimin eleneceği merak konusu oldu. İzleyenler arama motorlarında 24 Nisan Survivor All Star kim elendi? Sorusuna yanıt arıyor. Düeollo adayları Merve, Berna, Aleyna ve Damla Can oldu.

SURVİVOR ALL STAR KİM ELENDİ?

Survivor All Star elenen isim şu anda belli olmadı. Akşam saatlerinde yayınlanacak olan Survivor All Star yeni bölümü sonrasında elenen isim belli olacak. Ancak yarışma yavaş yavaş sona doğru yaklaştığı için artık daha önceden hiç potaya girmeyen isimlerin de düelloya girecek olması izleyenleri heyecanlandırdı. Merve ve Damla Can düelloda ilk defa yarışacak isimler arasında bulunuyor.

Aleyna ve Berna’nın daha önceden düello geçmişi bulunuyor.

SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor iletişim ödülü için dün akşam takımlar çok çetin bir mücadele sarf etti. İki takım kıyasıya bir mücadele gösterirken, Survivor iletişim ödülünün sahibi kımızı takım oldu.

SURVİVOR ALL STAR DÜELLOYU KİM KAZANDI?

Survivor All Star düelloyu kim kazandı? Sorusuna şu anda net bir yanıt vermemiz mümkün değil. Ancak sosyal medyada pek çok kişinin Berna ve Aleyna’nın son 2’li final mücadelesini oynayabileceğine dair tahminler yürütüyor.