Mehmet Ali Yılmaz kimdir? Mehmet Ali Yılmaz neden öldü?

Mehmet Ali Yılmaz öldü haberi Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Aktarılan son dakika haberinin detayına göre Trabzonspor’un eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş’taki evinde ölü bulundu. Peki, Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü?
Mehmet Ali Yılmaz kimdir? Mehmet Ali Yılmaz neden öldü?

Aktarılan bir son dakika habere göre eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu. Eski bakanın evinde ölü bulunması sonrasında Mehmet Ali Yılmaz ile ilgili arama motorlarında aramalar hız kazandı.

CANSIZ BEDENİNİ KIZI BULDU

Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş’ta bulunan evinde ölü olarak bulundu. Evine gelen kızının cansız bedenini bulması üzerine eski bakan Mehmet Ali Yılmaz gündem oldu.

MEHMET ALİ YILMAZ NEDEN ÖLDÜ?

Mehmet Ali Yılmaz’ın evinde ölü olarak bulunması sonrasında Mehmet Ali Yılmaz neden öldü? Araştırması da hız kazandı. İstanbul Başiktaş’taki evinde ölü olarak bulunan Yılmaz’ın neden hayatını kaybettiği henüz bilinmiyor.

MEHMET ALİ YILMAZ KİMDİR?

21 Ekim 1948 yılında Trabzon’da dünyaya gelen Mehmet Ali yılmaz eğitimini İstanbul Haydar Paşa lisesinde tamamladı. 1971 yılında yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümü’nden mezun olan Mehmet Ali Yılmaz, liseden mezun olunca 16 yaşında ailesi tarafından evlendirildi.

İnşaat mühendis olarak işe başlayan Yılmaz, 1979 yılında Türkiye İthalat İhracat Bankası’nın sahibi oldu. Bundan 9 yıl sonra bankayı elinden çıkarttı. Banka sektörü içerisindeyken de 1989 yılına kadar Güneş Gazetesi’nin de sahibi oldu.

Evli ve 5 çocuk babası olan Mehmet Ali Yılmaz 1991 yılında DYP’den XIX. Dönem Trabzon Milletvekili seçildi. Trabzon milletvekilliği de yapan Yılmaz siyasete de girdi. Daha sonra ise 49 ve 50. Hükümette Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev aldı.