Lila Kağıt halka arz kaç lot verir? Lila Kağıt halka arz yorum

Halka arzların şu dönemde peş peşe açıklanması borsacıları heyecanlandırdı. Bu kapsamda Lila Kağıt halka arz kaç lot verir, Lila Kağıt talep toplama ne zaman? Sorularının sorulmasına neden oluyor. İşte Lila Kağıt halka arz hakkında merak edilenler
Lila Kağıt halka arz kaç lot verir? Lila Kağıt halka arz yorum

Lila Kağıt halka arz başladı. Talep toplama tarihlerinin 30 Nisan 3 Mayıs tarihleri arasında olduğu Lila Kağıt halka arz katılım endeksine uygun mu? LILAK Bıst kodu ile işleme başlayan ve Yıldız Pazar’da işlem görecek olan Lila Kağıt halka arza ilişkin detaylar şu şekilde:

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onay alan Lila kağıt halka açıklık oranı belli oldu. Firma yüzde 20,34 oranında halka açılacak. Peki, Lila Kağıt halka arz ne zamana kadar talep toplama yapacak, Lila Kağıt kaç lot verir, bir lot fiyatı ne kadar?

LİLA KAĞIT HALKA ARZ TALEP TOPLAMA

Lila Kağıt halka arz talep toplama tarihleri belli oldu. 30 Nisan Salı günü başlayan talep toplama işlemi 3 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek.

LİLA KAĞIT KAÇ LOT VERİR?

Lila Kağıt kaç lot verir sorusuna net bir yanıt vermek mümkün değildir. Ancak firmanın paylar bireysele eşit olarak dağıtılacağını belirtti. Bu kapsamda 120.000.000 lot dağıtımı yapılacak. Ortalama olarak katılım sayısına göre dağıtılacak lot miktarları şu şekilde:

2.1 milyon katılım olursa 40 lot (1.495 TL)

3.3 milyon katılım olursa 26 lot (972 TL)

4.1 milyon katılım olursa 21 lot (785 TL)

4.9 milyon katılım olursa 18 lot (673 TL)

Lila Kağıt Yıldız Pazar’da işlem görecek. Talep toplamadan sonraki borsaya girmesi bekleniyor. buna göre 13 -- 17 Mayıs tarihleri arasında işleme görmeye başlayabilir.