Green Card sonuçları! Green Card ne zaman açıklanıyor, açıkladı mı?

Green Card sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak soruları başvuranlar tarafından yakından takip ediliyor. Yurt dışı hayali olanların her yıl başvurarak şansını denediği Gren Card 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak?
Green Card sonuçları! Green Card ne zaman açıklanıyor, açıkladı mı?

Green Card başvuru sonuçları için araştırmalar hız kazandı. Başvuruların DV Lottery üzerinden alındığı Yeşil Kart uygulaması sayesinde başvuru kabul edilenler yurt dışında yaşayabilecek. Aktarılan son habere göre Gren Card başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu.

Green Card başvuru için dış şartının aranmadığı duyurulmuştu. Bu sebeple ülkemizden de başvurular yoğun bir şekilde yapıldı. Peki, başvuranlar için Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak, Green Card sonuç açıklama tarihi belli oldu mu?

GREEN CARD SONUÇ TARİHİ

Başvuranlar için heyecanlı bekleyiş başladı. Green Card sonuç tarihi belli oldu. Sonuçların mayıs ayı içerisinde açıklanacağı aktarıldı. Başvuranlar DV Lottery ekranı üzerinden Confirmation Number girerek sonuçlarını sorgulayabiliyor.

GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI

Aktarılan son habere göre Green Card başvuru sonuçları 4 Mayıs tarihinde açıklanacak. Başvurular DV Lottery sayfası üzerinden 4 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında online olarak alınmıştı.

Yurt dışında yaşamak için herkesin tercih ettiği Green Card başvuruları için dil şartı aranmıyor. Başvuruda adayların en az lise mezunu olması ve bir meslek üzerinde çalışabiliyor olması aranan temel şartlar arasındaydı. İstenilen şartlara sahip vatandaşlar başvurularını 2023 yılı içerisinde gerçekleştirmişti.

GREEN CARD SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihinin duyurulması sonrasında Green Card sonuç sorgulama ekranınına nereden ulaşılacağı da merak konusu oldu. Yapılan son açıklamaya göre Green Card sonuçları DV Lottery resmi web sitesi üzerinden sorgulanabilecek. Sonuçlarını sorgulamak isteyenler 4 Mayıs tarihinden itibaren teyit numarasını kullanarak sorgulama yapabilecek.