Afyonkarahisar şehidine ağladı şehidin cenazesi toprağa verildi

Emeklilik hazırlığı yaptığı öğrenilen polis memuru Yonuz Turan görev yeri olan Isparta'da görevi başında şehit düşmüştü. Şehit polisimizin cenazesi memleketi Afyonkarahisar'da toprağa verildi.
Afyonkarahisar şehidine ağladı şehidin cenazesi toprağa verildi

AFYONKARAHİSAR (İHA) - Görev yapmış olduğu Isparta'da görevinin başındayken bir otomobilin çarpması sonucu şehit düşen polis memuru Yonuz Turan için memleketi Afyonkarahisar Sandıklı'da cenaze töreni düzenlendi. Isparta-Eğirdir karayolunun 3. kilometresinde meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybettiği sürücünün çarptığı polis memuru şarampole savrularak hayatını kaybetmişti.

ISPARTA'DA ŞEHİT DÜŞEN POLİS MEMURU AFYON SANDIKLI'DA TOPRAĞA VERİLDİ!

Isparta’da görevi başında otomobilin çarpması sonucu şehit olan Polis Memuru Yonuz Turan’ın memleketi olan Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Isparta-Eğirdir karayolunun 3. kilometresinde meydana gelen kazada, Eğirdir Dağ Komando Okulu’nda görevli askeri personel İ.A. idaresindeki 17 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolda radar uygulaması hazırlığı yapan Trafik Denetleme Müdürlüğünde görevli polis memuru Yonuz Turan’a ve ardından 32 A 5953 plakalı trafik aracına çarpmıştı.

Çarpışmanın şiddeti ile polis aracı ve polis memuru şarampole savruldu. Kazada yaralanan Turan, sürücü İ.A. ve otomobilde yolcu olarak bulunan A.K., Y.Y. ve M.E., Isparta Şehir Hastanesine kaldırıldı. Turan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit polis memuru için Isparta İl Emniyet Müdürlüğünde resmi tören düzenlendi. Resmi törenin ardından şehidimiz Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı Alacami köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen şehidimizin cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.