59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İzmir Etabı güzergahı! Hangi yollar trafiğe kapatılacak

Bu sene 59. kez düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İzmir etabı için güzergah bilgisi açıklandı. İzmir'de trafiğe kapatılacak yollar belli oldu.
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İzmir Etabı güzergahı! Hangi yollar trafiğe kapatılacak

İlk olarak Antalya'dan start alan ve bu sene 59. kez düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu tüm heyecanı ile devam ediyor. Merakla beklenen İzmir etabı için tarih ve güzergah bilgisi paylaşılırken İzmir'de trafiğe kapatılacak yollar da belli oldu.

CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU İZMİR GÜZERGAHI! NE ZAMAN, HANGİ YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK?

Bu yıl 59.’su düzenlenen ve 21 Nisan’da Antalya’da başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İzmir etabı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak. 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun heyecanı 4. günde Marmaris-Bodrum etabıyla yaşanıyor.

Yarışın 6. etabı olan 125,4 kilometrelik İzmir Etabı, cumartesi günü Çeşme Kalesi önünden başlatılacak. Turun Ilıca, Şifne, Germiyan, Ildır, Urla-Barbaros Köyü, İçmeler, Urla, Narlıdere ve Balçova güzergahını takiben Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndan devam ederek, Konak, Bayraklı Sahili, Anadolu Caddesi istikametinden Yalı Caddesi’ne girerek Karşıyaka İskele önünde final yapacağı açıklandı.

Öte yandan, 26 Nisan Cuma günü koşulacak 6. Etap olan 160,1 kilometrelik Kuşadası-Spil Dağı güzergahında ise Selçuk, Özdere, Gümüldür, Yeniköy, Menderes, Havalimanı Kavşağı, Kısıkköy, Yeşilköy, Karaağaç, Nazarköy ve Kemalpaşa istikametinden Spil Dağı’na ulaşılacağı için belirtilen istikamette de İzmirlilerin trafik düzenlemelerine dikkat etmeleri istendi.

İzmirliler tarafından merakla beklenen bisiklet turu için güzergah ve tarih belli olurken sporcular birinci olmak için İzmir sokaklarında pedal çevirecekler. Etaplar halinde ilerleyecek olan yarışma her sene tüm dünya tarafından takip ediliyor...