Toyota Corolla yeni fiyat listesi! Nisan sonu fiyatları açıklandı!

Sıfır kilometre otomobil fiyatları merak edilirken en çok da Toyota Corolla fiyatları araştırılıyor. Toyota Corolla fiyatları ne kadar oldu?
Toyota Corolla yeni fiyat listesi! Nisan sonu fiyatları açıklandı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında fiyat değişiklikleri sürerken bazı modellerin özel müşterileri bulunuyor. Bu kişiler ilgiyle takip ettikleri araçlardaki fiyat değişimlerini sürekli olarak araştırıyorlar. Toyota Corolla da bu araçlar arasında yer alıyor. Toyota Corolla fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Toyota Corolla kaç TL fiyatla satılıyor.

ÖZEL MODEL TOYOTA COROLLA

Toyota Corolla model araçlar Türkiye’de en çok satan araçlar olmasalar da dünya genelinde çok büyük bir talep görüyorlar. Türkiye’de de iyi satış rakamları yakalayan modelin geçmişi oldukça eskiye dayanıyor. 51 yıldır üretilen Toyota Corolla bu açıdan rekorların otomobili olarak gösteriliyor. Bu süreç içerisinde sürekli yenilenen Toyota Corolla oldukça nitelikli bir araç olarak değerlendiriliyor.

İNDİRİMLER BİTTİ!

Yaklaşık 6 aydır Toyota Corolla kampanya indirimi ile satılıyordu. Ancak firma bu indirimi bir süre önce sona erdirdi. Böylece kampanya indirimi devreden çıkınca Toyota Corolla için fiyatlar da normalin üzerinde yükselmiş gibi oldu. Şu anda en uygun fiyatlı Toyota Corolla 1.346.000 TL’ye satılıyor. Bu da ciddi bir tutar oluyor. Toyota Corolla satın almak isteyenlerin önemli bir bütçeyi gözden çıkarmaları gerekiyor.

FİYAT LİSTESİ BELLİ OLDU

Toyota Corolla için son olarak şu fiyat listesi açıklandı:

Toyota Corolla 1.5 Vision Plus Multidrive S Benzin Otomatik: 1.346.000 TL
Toyota Corolla 1.5 Dream Multidrive S Benzin Otomatik: 1.429.000 TL
Toyota Corolla 1.5 Dream X-Pack Multidrive S Benzin Otomatik: 1.512.500 TL
Toyota Corolla 1.5 Flame X Pack Multidrive S Benzin Otomatik: 1.615.000 TL
Toyota Corolla 1.5 Passion X Pack Multidrive S Benzin Otomatik: 1.727.500 TL

Toyota Corolla fiyatlarında yaklaşık 1 hafta sonra yeni zamlar uygulanacağı biliniyor. Mayıs ayı zamlarının devreye alınması ile bu fiyatlar bir miktar daha yükselecek.