Konut kredisinde yeni sistem! 180 ay vadeli 1 Milyon TL konut kredisi QNB Finansbank'ta!

QNB Finansbank'ın sağladığı 180 ay vadeli konut kredisi ev almak isteyenleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. 180 ay vadeli 1 Milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar?
Konut kredisinde yeni sistem! 180 ay vadeli 1 Milyon TL konut kredisi QNB Finansbank'ta!

Yeni bir ev satın almanın planını yapanlar konut kredisi imkanlarını değerlendirmek için araştırma yapıyorlar. Ev fiyatları yüksek seviyelere ulaşınca insanlar konut finansmanlarına geçmişe göre çok daha fazla ihtiyaç duyar hale geldiler. Bunun için de konut kredisi sorgulamaları yapılmaya devam ediliyor. Konut kredisinde piyasa koşullarına göre uygun imkanları bulanlar ve bu imkanlar ile bütçelerini denkleştirenler alacakları finansman destekleri ile ev sahibi oluyorlar.

Konut kredisi kampanyaları arasında son dönemlerde farklı kampanyalar dikkat çekmeye başladı. Bu farklı kampanyalardan birisinin altında da QNB Finansbank imzası bulunuyor. Ev satın almak için QNB Finansbank'tan konut finansmanı desteği isteyenler 180 aya kadar vadeli konut kredi kullanabiliyorlar.

180 AY VADELİ KONUT KREDİSİ KAMPANYASI AÇIKLANDI

QNB Finansbank müşterileri 180 ay vadeli konut kredisi imkanından yararlanabiliyorlar. Bu çerçevede müşteriler 15 yıl vade ile konut kredisi çekip taksit taksit ödemelerini yapabiliyorlar. Yıldan yıla enflasyon ile ödenecek olan taksit reel olarak çok düşük bir hale gelebildiği için konut kredisinde uzun vade her zaman daha fazla tercih ediliyor. 3 yıl önce konut kredisi çekmiş olanlar için şu anda bu kredilerin taksitleri sorun olmaktan çıkmışken bugün konut kredisi kullananlar da 3 yıl sonra aynı duruma gelecekleri için uzun vadeli konut kredilerine çok daha büyük ilgi gösteriliyor.

1 MİLYON TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

konut-kredisi.jpg

QNB Finansbank'tan konut kredisi çekecek olan müşteriler aylık yüzde 4,52 oranında kredi faizi ile karşılaşıyorlar. 180 ay vadeli 1 Milyon TL konut kredisi çekenler bankaya 45.215 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin 15 yıllık maliyeti ise 8,1 Milyon TL'yi buluyor.

QNB Finansbank'tan konut kredisi çekmek isteyenler bankaya başvuru yaptıklarında banka kredi onayı verirken kendisini güvence altına almak istiyor. Bu da müşterinin satın alacağı eve konulacak ipotek ile mümkün oluyor. Kredi borcunu ödeyecek olanlar için bu ipoteğin olumsuz bir durumu olmuyor. Borç kapandığında ise bankanın konut üzerinde herhangi bir hakkı kalmıyor.

usakgundem.com ÖZEL HABERİDİR!