Elinde altını olanlar yaşadı hemen bakın! Kuyumcular peşine düştü 1 tanesini 27 bin 262 TL'den satın alıyorlar

Altın fiyatları yükseldi elinde altını olanlara kuyumcular müjdeyi uçurdu! 1 tane bile olsa 27 bin TL alacaksınız.
Elinde altını olanlar yaşadı hemen bakın! Kuyumcular peşine düştü 1 tanesini 27 bin 262 TL'den satın alıyorlar

Elinde altını olanlar yaşadı hemen bakın! Kuyumcular peşine düştü 1 tanesini 27 bin 262 TL'den satın alıyorlar - Altın fiyatlarında yaşanan sert yükseliş tüm hızı ile devame derken elinde altını olanlara kuyumcular duyuru yaptı.

ABD Merkez Bankası FED tarafından açıklanan toplantı tutanaklarında parasal sıkılaşma vurgusunun ön plana çıkması dolar kurunun elini güçlendirirken bu da altın fiyatlarında düşüş yaşanmasına neden olmuştu. Uluslararası piyasada ons altında yaşanan düşüş iç piyasada gram altına da olumsuz yansırken beklenen toparlanma başladı.

ALTIN FİYATLARI TEKRAR YÜKSELİŞTE KUYUMCULAR ONUN PEŞİNE DÜŞTÜ!

Altın fiyatlarında yaşanan yükseliş vatandaşın tekrar altın yatırımına yönelmesine neden olurken Darphane tarafından az basılan ve yoğun talep oluşan gremse altında da fiyat yükselişi dikkat çekti. Kuyumcular gremse altın peşine düşerken elinde altını olan vatandaşlara yeni fiyatlar açıklandı.

gremse-altin.jpg

Kuyumcular gremse altın alışında 27 bin 262 TL fiyat uygularken çeyrek altın alış fiyatı 2 bin 766 TL ve satış fiyatı ise 2 bin 796 TL oldu. Gram altın alış fiyatı 1.646 TL seviyesine tekrar yükselirken ons altının fiyatı ise 1.891 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Piyasalar ABD'den açıklanacak olan ekonomik verileri, hakim rezerv para olması nedeni ile dolar kurunda yaşanan dalgalanmaları ve enflasyon verilerini takip etmeye devam edecek. Piyasalarda oluşan dalgalanma altın fiyatlarına olumlu yansırken güvenilir liman olan altın belirsizliklerde yükseliş yaşıyor.