667 Bin TL’ye sıfır SUV! Hyundai Bayon için çok özel kampanya!

Sıfır kilometre otomobiller için Mayıs 2024 fiyatları belli oldu. Sıfır kilometre SUV satın almak isteyenler için ÖTV’siz Hyundai Bayon fiyatı açıklandı.
667 Bin TL’ye sıfır SUV! Hyundai Bayon için çok özel kampanya!

Türkiye’de otomobil firmaları Mayıs 2024 döneminde uygulanacak olan sıfır kilometre araç fiyat listelerini belirleyerek açıkladılar. Bu fiyatlar ile beraber ay sonuna kadar firmalar satış yapmaya devam edecekler. Hyundai de fiyat listesini güncelleyen firmalar arasında yer alırken firma Mayıs ayını zam konusunda pas geçti. Hyundai marka araçların fiyatlarına Mayıs ayında zam yapılmadı ve bir önceki ayın fiyat listelerinin bu ay da uygulanmasına karar verildi.

HYUNDAİ BAYON FİYATI AÇIKLANDI!

Hyundai firmasının fiyat listelerini kesinleştirip açıklaması üzerine ucuz SUV olarak dikkat çeken model olan Hyundai Bayon için yeni fiyatlar araştırılmaya başlandı. Hyundai Bayon fiyatlarının 1.060.000 TL’den başladığı bildirilirken bu fiyatı daha da ucuzlatmanın imkanı bulunuyor. ÖTV muafiyeti hakkı olanlar Hyundai Bayon model sıfır kilometre SUV aracı çok daha uygun bir fiyata satın alabiliyorlar.

ÖTV’SİZ HYUNDAİ BAYON!

ÖTV muafiyeti devreye girdiğinde Hyundai Bayon fiyatının içerisinde olan ÖTV maliyeti tamamen devre dışı kalıyor. Bunun için de hesaplama yapılarak aracın fiyatı daha düşük bir hale geliyor. ÖTV muafiyeti hakkı olanlar ay sonuna kadar Hyundai Bayon’u 1.060.000 TL yerine 667 Bin TL’ye satın alabilecekler. Bu sadece ÖTV muafiyeti hakkı olanlar için geçerli bir fiyat olarak açıklandı.

KİMLERE ÖTV MUAFİYETİ HAKKI VERİLİYOR?

ÖTV muafiyeti hakkının kimlere verildiği araştırma konusu yapılıyor. Devler bunu vatandaşlara bir hakl olarak veriyor ve bu hakka sahip olanlar bunu sadece 5 yılda bir defa kullanabiliyorlar. ÖTV muafiyeti hakkı elde edebilmek için yüzde 90 ve üzerinde engelli olunması gerekiyor. Bu şartı sağlayan kişilere devlet sıfır kilometre otomobil alımlarında ÖTV muafiyeti hakkı veriyor ve yapılacak olan sıfır kilometre otomobil alımlarında aracın fiyatı ÖTV’siz bir şekilde hesaplanıp devir teslim yapılıyor.