500.000 TL konut kredisi kampanyası! Halkbank ödenecek yeni taksiti açıkladı!

Konut satın almak isteyenler için Halkbank konut kredisi vermeye devam ederken maliyetlerin değiştiği bildirildi. 500.000 TL konut kredisinin Halkbank’ta aylık taksiti ne kadar?
500.000 TL konut kredisi kampanyası! Halkbank ödenecek yeni taksiti açıkladı!

Yeni bir ev satın almanın hayalini kuranlar buna dair konut finansmanlarına büyük bir ilgi gösteriyorlar. Ev satın almak için birikimlerini bir araya toplayanlar eksik kalan kısmı ise konut kredisi çekerek tamamlıyorlar. Yaşanan ekonomik gelişmelerden dolayı artık ev fiyatının çoğunluğu değil sadece bir kısmı konut kredisi olarak çekiliyor. Bu şekilde ortaya çıkan taksitler kişilerin bütçeleri için makul olabiliyor. Konut kredisi maliyetlerini araştıranlar da bu yönde sorgulamalar yapıyorlar.

HALKBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI!

Konut kredisi çekecekler için Halkbank’ın özel bir yeri var. Halkbank Türkiye’de uzun yıllar uygun faizle konut kredisi vermiş ve çok sayıda kişinin ev sahibi olmasını sağladı. Bundan dolayı da konut kredisi çekecek olanların ilk baktıkları banka Halkbank oluyor. Ancak son dönemlerde Halkbank konut kredisinde uygun faiz imkanını sağlayamıyor. Yine de Halkbank’a konut kredisi başvurusu yapanların sayısı hiç de az değil.

Halkbank konut kredisi kampanyası ile konut kredisi çekecek olanlara bu imkan sağlanıyor. Bankadan yapılan açıklamaya göre müşteriler 120 aya kadar vade ile konut kredisi çekebiliyorlar. 10 yıllık vadede konut kredisi borcunu ödeyecek olan müşteriler bu ödeme kolaylığına sahip oluyorlar. Ayrıca müşterilere esnek ödeme imkanları da sunuluyor. Bu şekilde Halkbank’a yapılan konut kredisi ödemeleri sorun olmaktan çıkıyor.

Halkbank konut kredisi için uygulanan faiz oranını da açıkladı. Buna göre müşterilere limite göre aylık faiz oranı sunuluyor. 500.000 TL’ye kadar olan konut kredisi aylık yüzde 3,99 oranında faiz ile veriliyor. 500.000 TL’nin üzerinde olan konut kredileri için ise banka maliyet hesaplamasını aylık yüzde 4,19 oranında faiz ile yapıyor. Bu şekilde 500.000 TL konut kredisi çekilmesi avantajlı olurken bu limitle yetinecek olanlar daha kazançlı çıkıyorlar.

500.000 TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

halkbank.jpg

Konut kredisi çekecek müşteriler Halkbank'ta aylık yüzde 3,99 oranında faiz ile bu kredilerini alabiliyorlar. Bu çerçevede müşteriler 120 ay vadeli 500.000 TL konut kredisi çekmeleri durumunda bankaya 20.134 TL taksit ödemesi yapıyorlar. Bu kredinin toplam maliyetinin ise 10 yılda 2,4 Milyon TL olduğu bildirildi.