Manisa Yunusemre'de son sınıf öğrencilerine motivasyon semineri

Manisa Yunusemre Belediyesi son sınıf öğrencilerine yönelik motivasyon semineri düzenledi.
Manisa Yunusemre'de son sınıf öğrencilerine motivasyon semineri

MANİSA (İHA) - Girecekleri lise ve üniversiteleri belirlemek için öğrenciler YKS ve LGS sınavına girmek için geri sayıma başlarken üzerlerindeki baskı da sınav tarihinin yaklaşması ile artmıştı. Yunusemre Belediyesi sınavlara hazırlanan lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik motivasyon semineri düzenledi.

Yunusemre Belediyesi, sınavlara hazırlanan son sınıf öğrencilerine motivasyon ve stres yönetimi semineri veriyor. Yunusemre Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde ortaokul ve lise son sınıf öğrencilerine yönelik seminerler düzenliyor.

YUNUSEMRE BELEDİYESİ SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON SEMİNERİ DÜZENLEDİ!

Yunusemre Belediyesi Sağlık Merkezi’nde görevli Aile Danışmanı ve Öğrenci Koçu Birsin Özveren tarafından verilen seminerlerde öğrencilere hedef belirleme, öfke kontrolü, stresle baş etme, zaman yönetimi konularında bilgilendirme yapılıyor.

Bugüne kadar 19 okulda bin 740 öğrenciye verilen seminerle öğrencilerin sınava rahat bir şekilde hazırlanmaları hedefleniyor.

Yunusemre Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim seminerlerinın 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılının sonuna kadar süreceği ifade edildi. Ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olarak sınav tarihine kadar düzenlenen seminerlerle psikolojik destek sağlandı.