Kütahya OSB orman yangınları ile mücadele eğitimine başladı

Bu yazın son derece sıcak ve kurak geçmesi beklenirken orman yangınlarına karşı tedbir çalışmalarına erken başlandı.
Kütahya OSB orman yangınları ile mücadele eğitimine başladı

Kütahya İHA - Önümüzdeki yazın son yılların en sıcak ve kurak yazlarından biri olması beklenirken orman yangınlarına karşı tedbir çalışmaları erken başladı. Bu kapsamda zengin orman dokusu ile ülkemizin oksijen kaynağı şehirlerinden biri olan Kütahya'da da eğitim programları düzenleniyor.

Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü personeline de orman yangını ile mücadele eğitimi verilmeye başlandı. “Orman Yangınlarıyla Mücadelelerde Görev Yapacak Gönüllü” programı ile olası yangınlarda yangına anında müdahale edecek bilinçli ekiplerin oluşturulması amaçlanıyor.

KÜTAHYA'DA ORMAN YANGINI İLE MÜCADELE BAŞLADI !

Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü personellerine ve yatırımcılarına “Orman Yangınlarıyla Mücadelelerde Görev Yapacak Gönüllü” eğitimi verildiği bildirildi.

orman-yangini-1.jpg

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 30 Ağustos OSB personellerine ve yatırımcılarına verilen “Orman Yangınlarıyla Mücadelelerde Görev Yapacak Gönüllü” eğitiminde katılımcılara orman yangınları durumlarında neler yapılacağı konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu, yangın söndürme alet ve ekipmanları tanıtıldı.

orman-yangini.jpg

Düzenlenen eğitim programına katılarak başarılı bir şekilde tamamlayan gönüllülere ise sertifikaları teslim edildi. Eğitim programlarının düzenli olarak devam edeceği ifade edildi.