Aydın’da proje kapsamında gönderilen fidanlar dikildi

Aydın’da düzenlenen Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında gönderilen fidanlar toprakla buluştu.
Aydın’da proje kapsamında gönderilen fidanlar dikildi

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde düzenlenen ÇEDES projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi’ne gönderilen fidanlar toprağa ekildi. O anlar ise kayıt altına alındı.

Düzenlenen proje sayesinde hem çevre bilincinin oluşması hem de bahçelerin görsel açıdan daha da zengin olması amaçlanıyor.

PROJE OKULLARIN DIŞINA TAŞACAK

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü ile hayata geçirilen, ‘Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum’ (ÇEDES) projesi, ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da yaygınlaşıyor.

aw193339-01.jpg

Okullarda uygulanan projeyi birçok kurum da uygulamaya başlarken, Sultanhisar Halk Eğitimi Merkezi’ne gönderilen fidanlar, toprakla buluşturuldu. Merkezin bahçesine kurum personelleri tarafından fidanların dikimi gerçekleştirildi. Hem çevre bilincinin oluşması hem de kurumların bahçelerinin de görsel açıdan zenginleştirilmesi amacıyla fidanların dikimi tamamlanırken, projenin okulların dışına taşarak yaygınlaşması için de sürdürüleceği belirtildi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR MESAJI

Konuya ilişkin Sultanhisar Halk Eğitim Merkezi bir paylaşım yaptı. Yapılan paylaşımda gönderilen fidanların bahçeye ekildiği ve emeği geçen herkese teşekkür edildiği notu düşüldü.