Manisa'da birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bir kadın cinayeti işlendi. Birlikte yaşadığı kadını av tüfeği ile vurup öldürdükten sonra kuyuya atan şahıs intihar girişiminde bulundu.
Manisa'da birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

MANİSA (İHA) – Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bir kadın birlikte yaşadığı şahıs tarafından öldürüldü. Boşanma aşamasında olan kadının 1 yıldır kendisini öldüren şahısla beraber yaşadığı öğrenildi. 2 çocuk annesi kadını ev tüfeği ile vuran şahıs kadının cesedini de içerisi su dolu olan kuyuya attı.

Cinayeti işleyip genç kadının cesedini de su kuyusuna atan şahıs sonrasında av tüfeği ile kendi kafasına ateş ederek intihar etmek istedi. Silah seslerini duyanların olay yerine gelmeleri ile sağlık ekiplerine haber verilmesiyle intihar eden şahıs hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olduğu bildirilen şahsın hastanede tedavisinin devam ettiği bildirildi.

BİR KADIN CİNAYETİ DAHA!

Edinilen bilgiye göre, Alaşehir'in Çağlayan Mahallesi’nde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan ve Sarıgöl ilçesinde ikamet eden, eşiyle boşanma aşamasındaki 2 çocuk annesi G.Y. (27), bir yıldır birlikte yaşadığı S.Y. (33) ile, kendisine ait otomobiliyle Alkan Mahallesi Ahlat mevkiinde bulunan bağa geldi.

Aralarında çıkan tartışma sonucunda S.Y., otomobilde bulunan av tüfeğiyle G.Y.’yi bir el ateş ederek öldürüp cesedini 3 metre derinliğindeki su dolu kuyuya attı. Şahıs ardından kendi kafasına da bir el ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Silah sesini duyanlar 112 acil ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil ekipleri ve jandarma korkunç manzara ile karşılaştı. G.Y.’nin kuyuda olan cenazesini itfaiye ekipleri çıkarırken, suç aleti tüfek ve otomobile jandarma tarafından el konuldu.

Olayda ağır yaralanan S.Y. önce Alaşehir Devlet Hastanesi’nde ardından da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan S.T.'nin tedavisine devam edilirken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

G.Y.’nin boşanma aşamasındaki resmi nikahlı eşinden 2 ve 6 yaşında iki çocuğu olduğu öğrenildi. Bu cinayet ile beraber çocuklar da küçük yaşta annesiz kaldılar. 1 yıldır birlikte yaşadığı adam tarafından öldürülen G.Y.’nin cenazesinin ailesine teslim edileceği bildirildi.