Kütahya'da yaşlı adam pompalı tüfekle 2 kişiyi öldürdü

Kütahya’da 80 yaşındaki adam pompalı tüfek ile bir berbere rastgele ateş açarak 2 kişinin ölümüne neden oldu.
Kütahya'da yaşlı adam pompalı tüfekle 2 kişiyi öldürdü

KÜTAHYA (İHA) – Kütahya’da pompalı tüfek dehşeti yaşandı. 80 yaşındaki yaşlı adam henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Yunus Emre Mahallesi Soba Sokak’ta bulunan bir berber dükkanına pompalı tüfekle rastgele ateş açtı.

Yaşlı adamın pompalı tüfek ile berber dükkanına saldırması sırasında dükkan içerisinde olan berber esnafı ile müşterisi vuruldular. Sağlık ekipleri hemen olay yerine gelseler de pompalı tüfeğin hedefi olan 2 kişinin de hayatını kaybettiğini tespit ettiler.

OLAY NASIL OLDU?

Edinilen bilgiye göre, Yunus Emre Mahallesi Saba Sokak’taki faaliyet gösteren berber dükkanına giden 80 yaşındaki Rıfat K., belirlenemeyen sebepten dolayı iş yerine rastgele ateş ederek, olay yerinden ayrıldı.

Silah seslerini duyan vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, 51 yaşındaki kuaför Necmi A. ile berberde müşteri olarak bulunan 60 yaşındaki Hüseyin E.'nin olay yerinde hayatlarını kaybettikleri belirledi.

YAŞLI ADAM YAKALANDI

Pompalı tüfek ile berber dükkanına ateş eden 80 yaşındaki Rıfat K. olay yerinden uzaklaşmıştı. Polis ekipleri kısa sürede zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyete götürülen cinayet zanlısının ifade alma işlemleri devam ederken kısa bir süre içerisinde adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Öte yandan cenazeler, olay yeri incelemesinin sonrasında Kütahya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldılar. Hayatını kaybeden şahıslarının yakınlarına cenazelerin teslim edileceği öğrenildi.