Kütahya'da pompalı tüfekle 2 kişiyi öldüren 80 yaşındaki adam tutuklandı!

Kütahya’da dün bir berber dükkanına pompalı tüfek ile ateş ederek 2 kişinin ölümüne neden olan 80 yaşındaki adam bugün çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kütahya'da pompalı tüfekle 2 kişiyi öldüren 80 yaşındaki adam tutuklandı!

KÜTAHYA (İHA) – Kütahya’da Yunus Emre Mahallesi Saba Sokak’ta faaliyet gösteren bir berber dükkanında dün pompalı tüfek dehşeti yaşanmıştı. Berber dükkanına 80 yaşındaki Rıfat K. tarafından pompalı tüfekle ateş edilmişti.

2 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Olay sırasında berber dükkanında bulunan berber ve müşterisi hayatlarını kaybettiler. Saldırıyı gerçekleştiren Rıfat K. ise olay yerinden uzaklaşmıştı. Olayın ardından saldırının yapıldığı berber dükkanına polis ve sağlık ekipleri geldiler. Sağlık ekipleri dükkanda bulunan 2 kişinin de saldırı neticesinde olay yerinde hayatlarını kaybettiklerini tespit ettiler.

EŞİ HAKKINDA DEDİKODU YAPTILAR İDDİASI!

Yunus Emre Mahallesi Saba Sokak’ta dün meydana gelen olayda, bir berber dükkanına giden 80 yaşındaki Rıfat K., eşi hakkında dedikodu yaptıkları iddiasıyla pompalı tüfekle iş yerine ateş açarak, berber N.A. (51) ile berberde müşteri olarak bulunan H.E.’yi (60) öldürmüştü. Olaydan kısa süre sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan Rıfat K., emniyetteki işlemlerinin ardından, çelik yelek giydirilerek adliyeye getirildi. Rıfat K., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Zanlı, Kütahya E Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.

YARGILAMASI DEVAM EDECEK!

2 kişiyi kasten öldüren 80 yaşındaki Rıfat K. hakkında henüz bir ceza istenmedi. İlgili savcılığın iddianameyi hazırlayıp mahkemeye sunmasının ardından hakkında istenecek ceza belli olacak. Yargılamanın sonunda ise mahkemeden nihai karar çıkacak ve Rıfat K.’nin 2 kişiyi öldürmek suçundan alacağı ceza kesinleşecek.