Kocasının öldürdüğü genç kadın Denizli'de toprağa verildi!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde tam bir aile trajedisi yaşandı. Eşini öldüren koca daha sonra kendi hayatına son verdi. Kocasının öldürdüğü talihsiz kadın için bugün Denizli’de cenaze töreni düzenlendi.
Kocasının öldürdüğü genç kadın Denizli'de toprağa verildi!

DENİZLİ (İHA) – Manisa’da kocasının öldürdüğü genç kadın bugün baba ocağı Denizli'de gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Genç kadının kocası tarafından katledilmiş olması büyük bir üzüntü ile karşılanırken cenaze törenine cezaevinde tutuklu bulunan babası da özel izin ile katıldı.

Gözyaşları içerisinde toprağa verilen genç kadının ardından çocuklarını bırakması ise yaşanan üzüntünün katmerlenmesine neden oldu. Cenazeye katılan baba ise kızının toprağa verirken acısını yaşarken onun geride bıraktığı çocuklarına sahip çıkacağının sözünü vermesi oradakileri duygulandırdı.

DENİZLİ’DE CENAZE TÖRENİ

Geçtiğimiz günlerde Manisa’nın Alaşehir ilçesi Yeni Mahalle Mahallesi meydana gelen olayda İddiaya göre, hurdacılık yaparak geçimini sağlayan H.D. (24), henüz belirlenemeyen sebepten dolayı eşi ve biri 18 aylık diğeri ise 4 yaşındaki 2 çocuğunun annesi B.D.’yi başından tüfekle vurdu.

Daha sonra yaşadıkları iki katlı apartmanın çatısına çıkan şahıs, aynı tüfekle intihar etti. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredeki vatandaşlarca durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, savcının incelemesinin ardından cenazeler Alaşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından B.D.’nin cenazesi memleketi Denizli’ye getirildi. Önce baba evine götürülen cenaze helalliğin alınmasın ardından Çakmak Mezarlığa getirildi. Genç kadın burada kılınan cenaze namazının ardında toprağa verildi.

B.D.’nin babası Zeki Geçgel ise tutuklu bulunduğu Kocabaş cezaevinden jandarma eşliğinde cenaze törenine geldi. Acılı babanın gözyaşlarını tutamayıp, “Çocuklarına sahip çıkacağım, onları kimsesiz bırakmayacağım” demesi dikkatlerden kaçmadı.

Genç kadının acı bir şekilde öldürülmüş olması büyük bir üzüntüyle karşılanırken öldüren kişinin de hayatını kaybetmesi insanların adalet taleplerini nereye yapacaklarını şaşırmalarına neden oldu. Cenaze törenine katılan baba ise kızını toprağa verdikten sonra jandarma tarafından cezaevine geri götürüldü.