İl Emniyet Müdürlüğü KPSS’siz daimi kamu personeli alımına başladı

İl Emniyet Müdürlüğü KPSS'siz daimi personel alımına başladı. Kamu personeli noktasında yapılacak personel alımında başvuru şartları ve ilan detayları da tek tek açıklandı. İşte İl Emniyet Müdürlüğü personel alım detayları
İl Emniyet Müdürlüğü KPSS’siz daimi kamu personeli alımına başladı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden güncel personel alımları yayımlanmaya devam ediliyor. Yayımlanan son ilana göre İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi Şube Müdürlüğü’ne daimi personel alımı yapacağı duyuruldu. Peki, başvurular ne zamana kadar devam edilecek?

Aktarılan son habere göre alımların Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Polisevi Şubesine yapılacağı açıklandı. 2 meslek için yapılacak alımlarda KPSS puan şartının aranmayacağı açıklandı. Başvurular 10 Mayıs 23.59’da sona erecek.

BAVŞURACAKLARA DUYRULDU

Başvuruda bulunmak isteyenler için şu açıklama yapıldı:

“Başvuru başlangıç tarihleri aynı olan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun ilanlarından sadece birine başvuru kabul edilir.

İlana başvuru yapacak öncelikli adaylar, başvuru yapacakları listeyi (öncelikli liste veya genel liste) başvuru esnasında işaretleyerek seçer. Başvuru süresi bittikten sonra liste değişikliği talepleri kabul edilmez.

Başvuru yapan iş arayanların öncelikliler de dâhil olmak üzere tamamı kura çekimi için ilan sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilir. Kamu kurum ve kuruluşu tarafından düzenlenen noter kurası ile genel listeden ve öncelikli listeden açık iş sayısının dörder katı kadar aday sınav yapılmak üzere belirlenir”

POLİSEVİ GARSON PERSONEL ALIMI

Polisevi bünyesine yapılacak personel alımında alımların ilkinin garson mesleği için yapılacağı açıklandı. Konaklama ve servis imkanının olmadığı personel alımında ücretin asgari ücret olduğu belirtildi. KPSS puan şartının aranmayacağı ifade edildi. En az ilkokul mezunu en fazla lisans mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek.

ekran-goruntusu-2024-05-09-165001.png

POLİSEVİ TEMİZLİK PERSONELİ ALIM

Alımlardan bir diğerinin ise temizlik kadrosu için olacağı açıklandı. Polisevi temizlik görevlisi personel alımında da KPSS puan şartının aranmayacağı ifade edilirken, ücretin aynı şekilde asgari ücret olduğu ve konaklama il servis imkanının olmayacağı duyuruldu. En az ilkokul, en çok ise lisans mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek.

15 Mayıs tarihinde Tekirdağ Polisevi Müdürlüğü’nde noter kura çekiminin yapılacağı duyuruldu.