Aile Bakanlığı 18-40 yaş arası vatandaşlar için başvuruları 24 25 26 Nisan’da alacak!

Aile Bakanlığı bünyesine personel alımını başlattığını açıkladı. Aile Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma kurumlarının personel alımlarını takip edenlere güzel haber geldi. İŞKUR üzerinden yepyeni bir ilan yayımlandı!
Aile Bakanlığı 18-40 yaş arası vatandaşlar için başvuruları 24 25 26 Nisan’da alacak!

Ankara Beypazarı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine deneyimli deneyimsiz personel alımı yapacağını açıkladı. Alımların şu an için geçici süreli olduğu aktarılırken, çalışmak isteyenler için başvuru şartları ve ilan detayları da yayımlandı.

Aile Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren SYD Vakfı şubeleri farklı meslekler için personel alımlarına devam ediyor. 24 Nisan tarihinde başlayan başvurular 26 Nisan tarihine kadar devam edecek. Aşçı mesleği için yapılacak alımlarda deneyim şartının aranmayacağı açıklandı.

BAŞVURU BİLGİLERİ

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda başvuruların “Hacıkara Mahallesi Anafartalar sokak No:1/1 Hükümet Konağı Beypazarı / Ankara” adresine yapılacağı açıklandı. Evrak tesliminin ise 24 Nisan2da başlayıp 26 Nisan tarihine kadar devam edeceği ve mesai bitiminde de sona ereceği duyuruldu.

İlgili adaylar için telefon numarası: 0 312 762 50 00 olarak aktarılırken, başvurmak için deneyim şartının aranmadığı açıklandı. KPSS puan şartının istenmediği personel alımı için adayların en az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmaları gerektiğinin de altı çizildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunacak adayların taşıması gereken şartlar şu şekilde sıralandı:

  • TC vatandaşı olmak
  • 18-40 yaş arasında olmuş olmak
  • Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmuş olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • En az 2 yıllık önlisans aşçılık bölümü mezunu olmak
  • Görevin özelliğine göre istenilen yaş, eğitim ve tecrübe gibi kriterleri sağlamak
  • TCK’da belirtilen suçlardan mahkum olmamak
  • Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak ya da tecilli olmak ya da askerlikle ilişkisi olmamak
  • İş tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak

Belirtilen şartları taşıyan adaylar 26 Nisan tarihine kadar başvuruda bulunabilecek. Başvurular için hazırlanması ve teslim edilmesi gereken evraklar şu şekilde:

ekran-goruntusu-2024-04-24-145809.png

Başvuru için yayımlanan ilanda evrak teslimi için son tarihin 26 Nisan saat 17.00 olduğu açıklandı.