Uşak'ta LPG'ye zam geldi! İşte güncel akaryakıt fiyatları listesi

Akaryakıt fiyatları 18 Ocak 2024 Perşembe günü itibari ile güncellenirken LPG'ye zam geldi.
Uşak'ta LPG'ye zam geldi! İşte güncel akaryakıt fiyatları listesi

Döviz kurunda yaşanan dalgalanma sonrasında gözlerin çevrildiği LPG otogaz fiyatları için beklenen zam haberi son dakika duyuruldu. Yapılan açıklama ile Türkiye genelinde 81 ilde LPG otogaz fiyatlarına 40 kuruşluk zam yapıldığı ilan edildi.

Uşak'ta da zam gece yarısından itibaren pompaya yansıtılırken LPG'li araç kullanan kişiler için zamlı fiyatlardan satışlar başladı. Uşak Merkez ve tüm ilçelerde zamlı otogaz fiyatları uygulanmaya başlandı. İşte zamlı akaryakıt fiyatları listesi!

LGP OTOGAZA SON DAKİKA ZAM HABERİ!

LPG'nin litresine bugünden itibaren geçerli olmak üzere ortalama 40 kuruş zam geldi. Zammın ardından İstanbul Avrupa yakasında LPG'nin litresi 20.28 lira, Ankara'da 20.15 lira, İzmir'de 20 lira, Adana'da 20.08 lira, Bursa'da 19.84, Antalya'da 19.95 lira, Diyarbakır'da ise 20.28 lira oldu. Bugün motorin ve benzin fiyatlarında herhangi bir değişime gidilmedi.

UŞAK'TA AKARYAKIT FİYATLARINA ZAM GELDİ Mİ?

Evet, dün gece yarısı itibariyle Uşak'ta akaryakıt fiyatlarına zam geldi. LPG otogaza zam gelirken benzin ve motorin fiyatlarında ise bir değişikliğe gidilmedi.

po-usak.jpg

Gelen zamların ardından Uşak Merkez'de LPG otogaz satış fiyatı 19,89 TL'ye yükselirken diğer ilçelerde de bu fiyat üzerinden satışların devam edeceği ifade edildi. Uşak Banaz, Eşme, Karahallı, Sivaslı ve Ulubey ilçelerinde de satışlar gelen 40 kuruşluk zammın pompaya yansıtılmasının ardından 19,89 TL üzerinden satılmaya devam edecek. Benzin ve motorin fiyatında ise bir güncelleme yapılmadı. Benzinin litresi 37,83 TL ve motorinin litresi ise 40,09 TL üzerinden satılacak.