Uşak’ta 19-45 yaş arası paketleme işçisi alınacak! Başvurular başladı

Uşak’ta iş arayanlara güzel haber geldi. Türkiye İş Kurumu’nun resmi web sitesi üzerinden aktarılan son habere göre Uşak’ta 19-45 yaş arası kumaş paketleme işçisi alınacak. Başvurular online olarak başladı.
Uşak’ta 19-45 yaş arası paketleme işçisi alınacak! Başvurular başladı

İş arayanların en sık müracaat ettiği kurumların başında gelen İŞKUR’dan Uşaklılara güzel haber geldi. En az ilkokul mezunları arasından yapılacak olan başvurularda tek gündüz vardiyasında çalıştırılmak üzere bayan personel alımı yapılacak.

19-45 YAŞ ARASI ALINACAK

Yayımlanan ilanın detaylarına göre Atak Basma ve Boya Firması için kumaş paketleme ve katlama bölümü için personel alımı yapılacak. Yayımlanan ilanda şu açıklama yapıldı:

ATAK BASMA VE BOYA FİRMASINDA KUMAŞ PAKETLEME VE KATLAMA bölümünde; İşletmede uzun süre çalışacak Tecrübeli 19-45 YAŞLARI ARASINDA BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR.

Vardiya Durumu : Tek Vardiya (gündüz vardiyası )

BAŞVURULAR NASIL ALINACAK?

Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru şekli de belli oldu. Buna göre adaylar İŞKUR’un resmi web sitesi üzerinden e-başvuru yaparak başvurularını tamamlayabilecek. Ancak yayımlanan ilanın detaylarına göre online başvuru yapan adayların, belirtilen adrese şahsen bir şekilde başvuru yapması gerektiği ifade edildi. Kumaş paketleme işçisi mesleği için yapılacak alımlar için yayımlanan ilan şu şekilde:

ekran-goruntusu-2024-01-30-154623.png

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

Online başvuru yapanların daha sonra başvurması gereken şahsi adresin ise, “MEHMET AKİF ERSOY MH. NURİ ŞEKER CAD. NO:211 UŞAK MERKEZ UŞAK / TÜRKİYE” olduğu açıklandı.