Uşaklıların tamamı davetli! Bugün Şekerevleri Kapalı Pazaryeri’ne iftar sofrası kurulacak

Uşak Belediyesi, farklı etkinliklerle Uşaklıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre bugün Şekerevleri Kapalı Pazaryeri’nde iftar sofrası kurulacak. Etkinliğe ilişkin detaylar haberimizde..
Uşaklıların tamamı davetli! Bugün Şekerevleri Kapalı Pazaryeri’ne iftar sofrası kurulacak

Uşak Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyurusunda Şekerevleri Kapalı Pazaryeri’nde iftar sofrası kurulacağını ve tüm Uşak haklının davetli olduğunu duyurdu.

SAAT 17.00'DE BAŞLAYACAK

Etkinliğe katılmak isteyenler için iftar programının saat 17.00’de çeşitli etkinliklerle başlayacağı ve iftar sonrasında keyifli gösterilerin olacağı açıklandı.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DUYURULDU

Uşak Belediyesi, etkinliğe ilişkin detayları X sosyal medya hesabı üzerinden “#HayırlıRamazanlar” etiketi ile paylaştı. Etkinlik için yapılan açıklama şu şekilde:

“Bugün Şekerevleri Kapalı Pazaryeri’nde iftar sofrasında buluşuyor, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz.

ekran-goruntusu-2024-03-14-092245-min.png

Saat 17.00’de başlayacak çeşitli etkinlere ve iftar sonrası yapılacak keyifli gösterilere tüm halkımız davetlidir.

#HayırlıRamazanlar”

İlginizi çekebilecek diğer Uşak haberleri:

TÜM UŞAK HALKI DAVET EDİLDİ

İftar programının ücretsiz olduğu ifade edilirken, etkinliklere ve iftar sofrasına tüm Uşak halkının davet edildiği belirtildi. Etkinliğe katılmak isteyenler için başlangıç saati saat 17.00 olarak açıklandı. İftar programı için yarışma, tiyatro, meddah, tasavvuf müziği, Hacivat karagöz, aşık maşuk ve semazen gibi gösterilerin ve etkinliklerin olacağı da belirtildi.