Uşak Valisi Turan Ergün'den Ramazan ve yardımlaşma mesajı

Vali Turan Ergün yayımlamış olduğu mesajla tüm Uşaklıların Ramazan ayını kutlarken, herkese yardımlaşma çağrısında bulundu.
Uşak Valisi Turan Ergün'den Ramazan ve yardımlaşma mesajı

Tüm İslam alemi bugün bir kere daha Ramazan ayına kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşarken Uşak Valisi Turan Ergün yapmış olduğu paylaşım ile Uşaklıların Ramazan ayını kutladı. Ramazan ayı münasebetiyle mesaj yayımlayan Vali Ergün destek ve dayanışma çağrısında bulunurken yapılan tüm ibadetler ve tutulan oruçların kabul edilmesini diledi.

UŞAK VALİSİ TURAN ERGÜN'DEN RAMAZAN MESAJI!

Uşak Valisi Turan Ergün, Ramazan Ayı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Uşak Valisi Turan Ergün, yayımlamış olduğu mesajda ihtiyaç sahiplerine elimizden geldiğince destek olmanın önemine dikkat çekerek; “Özlemle beklediğimiz; rahmet, mağfiret ve bolluk duygusunun adı, 11 ayın sultanı, Ramazan ayına kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.

Ramazan ayı, Kutsal Kitabımız Kur'an-ı Kerim'in nazil olmaya başladığı mukaddes bir aydır. Oruç ibadetiyle eda ettiğimiz, kalplerimizdeki sevgi ve merhameti, sofralarımızdaki bereketi, evlerimizdeki huzur ve saadeti pekiştiren güzel günlerin sahibidir, Ramazan ayı. "İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır." Hadis-i Şerifi'nin ışığında yaşadığımız bu özel ayda, muhtaç olanlara elimizden geldiği kadar destek olmalı, yardımlaşmanın iç huzurunu hep birlikte hissetmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Yüce Allah'tan bu mübarek ayda tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını niyaz ediyor; Uşaklı hemşehrilerimin ve tüm İslam Alemi'nin Ramazan Ayı'nı kutluyorum.” ifadeleri kullandı.

vla-iergun.jpg

Uşak Valisi Turan Ergün paylaşmış olduğu tebrik mesajında ise Uşak'ın önemli camileri arasında gösterilen Burmalı Cami görselini kullanmayı tercih etti. Uşak'ta Ramazan ayı dün kılınan ilk teravi ile başlarken bugün ise ilk iftar yapılacak.