Uşak Dikilitaş Millet Bahçesi 1. Etap bugün açılıyor!

Uşak Belediyesi, farklı projeleri Uşaklılarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Dikilitaş Millet Bahçesi 1. Etap bugün büyük bir organizasyonla açılıyor. İşte etkinliğe dair merak edilenler..
Uşak Dikilitaş Millet Bahçesi 1. Etap bugün açılıyor!

Uşak Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden Dikilitaş Millet Bahçesi 1. Etap Projesi’nin açılışına ilişkin detayları duyurdu. Başkan Mehmet Çakın’ın katılımı ile açılacak olan Millet Bahçesi için etkinlik saatinin 15.30 olduğu açıklandı.

SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN DUYURDU

Belediye, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında şu ifadeyi kullandı:

"Tamamladığımız 1. etap çalışmaları ile mahallemizin göz bebeği olan Dikilitaş Millet Bahçemizi açıyoruz. Çeşitli etkinlikler ve ikramlar eşliğinde yapılacak açılış programımıza tüm halkımız davetlidir.

Etkinlik Tarihi: 3 Mart Pazar 15.30”

ekran-goruntusu-2024-03-03-102803-min.png

TÜM UŞAKLILAR DAVETLİ

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın katılımı ile 3 Mart Pazar saat 15.30’da açılacak olan Dikilitaş Millet Bahçesi 1. Etap için, “Yaşamak ve yaşlanmak isteyeceğiniz bir Uşak inşası için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Bu kapsamda mahallemize değer katan, sosyal tesisiyle, etüt merkeziyle, çocuk oyun parkıyla ve çevre düzenlemesiyle yeşil yaşamla buluşturulan Dikilitaş Millet Bahçesi’ni hizmete açıyoruz. Açılışa sizleri de davet etmek istiyor, kapsamlı yatırımın hayırlı olmasını diliyorum” açıklaması yapıldı.

İlginizi çekebilecek diğer Uşak haberleri:

Dikilitaş Millet Bahçesi 1. Etap etkinlik ve ikramlarla birlikte bugün açılacak. Etkinliğe bütün Uşaklıların davetli olduğu belirtildi.