Uşak bugün şehitleri için yürüyecek!

Uşak Belediyesi tarafından organize edilen şehitlerimiz için yürüyoruz mitingi bugün yapılacak.
Uşak bugün şehitleri için yürüyecek!

Vatan toprağını savunurken hain terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen askerlerimiz için düzenlenen törenler sürüyor. Şehitlerimiz memleketlerinde düzenlenen törenlerle toprağa verilirken Uşak'ta şehitlerimiz için harekete geçmişti.

Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile hayatını kaybeden 12 askerimiz için hem askerlerimize olan minnetimizi sunmak hem de Uşaklılar olarak teröre karşı tek yürek olduğumuzu göstermek amacıyla yürüyüş düzenleneceği ilan edilmişti. Yapılan açıklamada belirtilen tarih geldi. Uşaklılar bugün şehitlerimiz için tek yürek olacak.

UŞAK BELEDİYESİ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN YÜRÜYÜŞ DÜZENLEYECEK!

Uşak Belediyesi tarafından yapılan duyuruda "Birlik ve beraberlik içerisinde vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimiz için yürüyor, bölücü terör örgütü PKK’yı lanetliyoruz. Tüm halkımız yürüyüşe davetlidir. Yürüyüş akabinde şehitlerimizin ruhu için lokma ikramı yapılacaktır." denilerek tüm Uşaklılar yapılacak olan yürüyüşe davet edildi.

ehit-yuruluyuur.jpg

Şehitlerimizin aziz hatırası ve teröre karşı tek yürek mesajı vermek için düzenlenecek olan yürüyüş tarihi 29 Aralık 2023 Cuma günü olarak açıklanırken yürüyüşün saati ise 14:00 olarak belirlendi.

Belirlenen gün gelirken Uşaklılar bugün saat 14:00 itibari ile eski belediye binası yeni yöresel ürünler çarşısı meydanında toplanarak yürüyüşü gerçekleştirecekler. Yürüyüşün ardından aziz şehitlerimiz için Uşak Belediyesi tarafından lokma döktürülecek.