Uşak Belediyesi'nden yeni proje Yeni Aşevi geliyor!

Sosyal belediyecilik hizmeti anlayışı ile çalışmalarına tüm hızı ile devam eden Uşak Belediyesi yeni aşevi projesinde sona yaklaştı.
Uşak Belediyesi'nden yeni proje Yeni Aşevi geliyor!

Uşak'ta alt ve üst yapı çalışmalarına tüm hızı ile devam eden Uşak Belediyesi şehirde ihtiyaç sahiplerine de destek olmak için yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda planlanan yeni aşevi projesi büyük bir hızla ilerlemee devam ederken projenin son durumu hakkında bilgilendirme yapıldı.

Uşak Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Uşak Belediyesi Yeni Aşevi inşaatının son durumu hakkında bilgilendirme yapılırken projenin son görselleri de paylaşıldı. Sosyal belediyecilik projelerinin en iyi örneklerine ev sahipliği yapan Uşak'ta yeni projede sona yaklaşıldı.

UŞAK'A YENİ AŞEVİ GELİYOR!

Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada "Uşak’ın Projesi Yeni Aşevi Kamu kurum ve kuruluşlarımızın katkıları, hayırseverlerimizin destekleri ile yapımı devam eden Yeni Aşevi binamızda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

usak-belediyesi-duyurusu.jpg

Sosyal belediyecilik anlayışı gereği daima hemşehrilerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz." diyerek Uşak'ta yeni aşevi projesinin hızla ilerlediğini açıkladı.

Uşak Belediyesi tarafından inşa edilen aşevi Uşak'ta ihtiyaç sahiplerine daha temiz ve hijyenik bir ortamda hizmet sunacak. Aşevi ile ihtiyaç sahiplerine ücretsiz yemek hizmeti sunulacak.