Uşak Belediye Başkanı Çakın ziyaretlerine devam ediyor

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncsenide
Uşak Belediye Başkanı Çakın ziyaretlerine devam ediyor

Yerel seçimler için partilerin ve adayların çalışmaları tüm hızı ile devam ederken AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı olan Mehmet Çakın'da ziyaretlerine tüm hızı ile devam ediyor. Son derece yoğun bir programla çalışan Başkan Çakın bir dizi ziyarette bulundu.

17 Şubat 2024 Cumartesi günü farklı çok sayıda farklı programı gerçekleştiren Başkan Çakın ziyaretleri ile hem vatandaşlara görevde olduğu 5 sene içerisindeki yapmış olduklarını hem de yeniden seçilmesi durumunda önümüzdeki 5 sene içerisinde yapacaklarını anlattı. Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Teşkilat Üyeleri ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü ziyaretlerine devam ediyor.

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI ÇAKIN 17 ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜ ÇOK SAYIDA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ...

İlk olarak Uşak Belediyesi Akademi Uşak Eğitim ve Sanat Platformu’nda eğitim alan öğrenciler ve aileleri ile bir araya gelen Başkan Çakın, şehir için yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında istişare ederek samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

up.jpg

Ardından Orhan Dengiz Bulvarı üzerinde hizmet veren esnafları ziyaret eden Başkan Çakın, uzun yıllardır bölgede faaliyet gösteren esnafların tecrübelerinden faydalanarak gelecek dönemde yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

usak-1.jpg

Bol kazançlar ve kolaylıklar diledi. Sonrasında Çat Kapı Programı kapsamında Karaağaç Mahallesi’ndeki hanelere ziyarette bulunan Başkan Çakın, vatandaşlardan belediyenin şehirdeki çalışmalarına yönelik talep ve beklentilerini dinledi ve 31 Mart Yerel Seçimleri için vatandaşlardan destek talebinde bulundu. Daha sonra Selahattin Eyyubi Taziye Evi ve Mahalle Konağı’na ziyarette bulunan Başkan Çakın, Ağrılı vatandaşlarla bir araya geldi.

usak-4-001.jpg

Gelecek projelerinden bahsederek vatandaşların önerilerine kulak veren Başkan Çakın, katılım gösteren herkese destekleri için teşekkürlerini iletti. Son olarak Elmalıdere Mahallesi’nde ikamet eden Tuncay Çamtepe’nin evini ziyaret eden Başkan Çakın, samimi sohbetler eşliğinde vatandaşların görüş ve taleplerini dinledi. Belediye çalışmaları ve gelecek dönem planları hakkında istişarelerde bulunan Çakın, aynı kararlılık ve çalışkanlıkla yola devam edeceğini belirterek, misafirperverlikleri için Çamtepe ailesine teşekkürlerini iletti.

Başkan Mehmet Çakın seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken ziyaterleri ile Uşaklılar ile sık sık bir araya geliyor, onların taleplerini dinlemeye devam ediyor.