Uşak belediye Başkanı Çakın seçim ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

31 Mart yerel seçimlerde AK Parti’nin Uşak Belediye Başkanı adayı olan Mehmet Çakın, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Uşak belediye Başkanı Çakın seçim ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

Uşak Belediye Başkanı olan ve önümüzdeki 5 yıllık süreç için AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Başkan Çakın, seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen ziyaretlerini sürdürüyor. Gençlerden gelen sorulara yanıt veren Çakın, çalışmalarına güçlü bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Düzenlenen programda Başkan Çakın’a ise AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, AK Parti Uşak Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İsmet Özkan ve partililer eşlik etti.

ZİYARETLERE TAM GAZ DEVAM

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak İl Teşkilatı ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü ziyaretlerine devam ediyor.

4a574075-1a07-43d4-a22c-7b52d18a6463-min.jpg

Güne, gençlerle organize edilen kahvaltı programıyla başlayan Başkan Çakın, gençlerden gelen sorulara cevap verdi. Gençlerle daima etkileşim halinde olduklarını ve şehirde gençlerin hizmetine yönelik birçok projenin yapıldığını ve yapılmaya devam ettiğini belirten Başkan Çakın, bu çalışmalara en güçlü şekilde devam etmek istediklerini paylaştı.

VATANDAŞLARLA DA BİR ARAYA GELDİ

Başkan Çakın daha sonra Mende Pazarı esnaflarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafların ihtiyaçlarını ve görüşlerini dinleyen Çakın; bölgede hayata geçirilen projeler ve yapımı devam eden çalışmaların son durumu hakkında bilgi verdi. Vatandaşların yoğun ilgisi ve misafirperverlikleri için teşekkürlerini ileterek, 31 Mart yerel seçimleri için destek talebinde bulundu. Başkan Çakın esnaf ziyaretlerinin ardından AK Parti Uşak İl Başkanlığı’nın düzenlediği Karaali Cami önünde gerçekleştirilen lokma hayrına katıldı.

SAMİMİ DİYALOGLAR ORTAYA ÇIKTI

Gece ise gençlik buluşması etkinliği kapsamında Bölme Spor Kıraathanesi’nde Bölme Mahallesi sakinleriyle bir araya gelinildi. Başkan Çakın buluşmada, vatandaşların görüşlerini yakından dinledi, samimi diyaloglar ortaya çıktı.

Başkan Çakın’ın seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceği belirtildi.