Uşak Belediye Başkanı Çakın Köme Mahallesi'nde esnafla buluştu

Seçim çalışmalarına hızla devam eden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın bu kapsamda Köme Mahallesi esnafı ile buluştu.
Uşak Belediye Başkanı Çakın Köme Mahallesi'nde esnafla buluştu

2023 yılının Mayıs ayında Türkiye genel seçimler için sandığa gitmiş, yapılan seçimlerde Cumhur ittifakı bir kere daha 1. parti olarak çıkmayı başarmış, ikinci kez gidilen sandıkta ise Cumhurbaşkanı Erdoğan görevine devam etme hakkı elde etmişti. Genel seçimlerin sona ermesinin ardından gözler yerel seçimlere çevrilmiş, partilerin aday belirleme çalışmaları başlamıştı.

Bu sene özellikle de büyükşehir belediyelerinde seçim belirleme çalışmaları son derece sancılı geçmiş, pek çok büyükşehirde adaylar her zaman açıklanan tarihlerden sonra gecikmeli olarak belirlenmişti. İsmi kesin olarak açıklanan adaylarda seçim çalışmaları başlarken AK Parti Uşak Belediye Başkanı ve 2024 seçimi için yine belediye başkan adayı Mehmet Çakın'da Uşak'ta seçim çalışmalarına start vermişti.

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI ÇAKIN SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA KÖME MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ!

AK Parti Uşak Teşkilatımızla birlikte Köme Mahallemizde hizmet veren değerli esnaf kardeşlerimizle bir araya gelerek gelecek dönem projelerimizden bahsettik, desteklerini talep ettik.

ak-parti.jpg

Bizleri sevgileriyle kuşatan, bağrına basan ve her daim yanımızda olan hemşerilerime çok teşekkür ediyorum." diyerek yapılan ziyaret sonrasında esnafa teşekkürlerini sundu.

Başkan Çakın'ın seçim çalışmaları tüm hızı ile devam ederken gün içinde farklı etkinliklerle Uşaklılarla buluşan Çakın hem mevcut projelerini hem de tamamladığı ve yeniden seçilmesi durumunda hayata geçireceği yeni projelerini anlatıyor...