Uşak Hakimi ve Cumhuriyet Savcısı olarak atanan isimler Resmi Gazete'de yayımlandı

9 Mayıs 2024 tarihli Resim Gazete ile yayımlanan Hâkimler ve Savcılar Kuruluna Ait Kararlar kapsamında Uşak Hakimi ve Cumhuriyet Savcısı olarak atanan isimler belli oldu.
Uşak Hakimi ve Cumhuriyet Savcısı olarak atanan isimler Resmi Gazete'de yayımlandı

Hâkimler ve Savcılar Kuruluna Ait Kararlar 9 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanarak ilan edilirken bu kapsamda görev yeri Uşak olarak belirlenen yeni hakimler ve Cumhuriyet Savcıları da belirlenmiş oldu. Uşak'ta yeni görev alacak hakimlerin ve savcıların isim listesi...

HSK 9 MAYIS 2024 ATAMA KARARNAMESİ! BİR ÜST SINIFA YÜKSELEN HAKİMLER VE SAVCILAR İSİM LİSTESİ

Hakimler ve Savcılar Kurulu HSK Başkanlığı tarafından 9 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan HSK kararnamesi ile bir üst sınıfa yükselen hakim ve savcılar listesi de açıklanmış oldu. Yayımlanan kararanmede "2802 sayılı Hâkimler ve Savcılar Kanununun 21'inci maddesine göre 2 yıllık yükselme sürelerini aldıkları aylıkta Nisan 2024 döneni sonuna kadar bitiren Adli Yargı Hâkim, Cumhuriyet Başsavcı ve Savcıları ile İdari Yargı Hâkimlerinin adlarını belirtir listeler 2802 sayılı Hâkimler ve Savcılar Kanununun 22'nci maddesi gereğince aşağıda gösterilmiştir. Sürelerini doldurdukları halde bu listede adlarını bulamayanlar ilân tarihinden itibaren otuz gün içinde Hâkimler ve Savcılar Kuruluna yazılı olarak başvurmak sureti ile durumlarının yeniden incelenmesini isteyebilirler." denilerek 30 günlük süreç resmen başlamış oldu.

hakim-atamasi.jpg

usak-hakimi-2.jpg

usak-hakimi-3.jpg

usak-hakimi-4.jpg

usak-hakimi-5.jpg

usak-hakimi-6.jpg

HSK tarafından alınan karar kapsamında bir üst sınıfa yükselen ve Uşak'ta görev alacak olan hakimler ile Cumhuriyet savcıları belirlenmiş oldu. Bizlerde usakgundem.com ailesi olarak ilimizde görev alacak olan hakim ve savcılarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyor, şehrimize hoş geldiniz diyoruz.

Gülcan Özer - usakgundem.com özel haberidir...