Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'dan 1 Mayıs için kutlama mesajı

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım 1 Mayıs işçi ve emekçi bayramı için özel kutlama mesajı yayımladı.
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'dan 1 Mayıs için kutlama mesajı

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Uşak'ta da çalışanlar ve emekçiler 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlarken Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım beklenen kutlama mesajını yayımladı. Başkan Yalım ekonominin mihenk taşı olan işçilerin bayramını kutlayarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI YALIM'DAN 1 MAYIS MESAJI!

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin mevcut belediye başkanı olan Mehmet Çakın'ı geride bırakmayı başararak Uşak Belediye Başkanı seçilmeyi başaran Özkan Yalım 1 Mayıs nedeniyle özel bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Yalım "Ekonomi, sanayi ve sosyal alanda sürekli ilerleme kaydetmemiz ve refah seviyemizin yükselmesinde büyük pay sahibi olan işçilerimiz, alın terleriyle, emekleriyle ülkemizin ve dünyanın her köşesinde ekonomik kalkınmanın mihenk taşı olmuşlardır.

usak-kutlama.jpg

Bu vesileyle; gece - gündüz demeden, alın teriyle çalışan işçi ve emekçi kardeşlerimizin her daim yanlarında olduğumu bir kez daha belirtiyor, tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramlarını kutluyorum." diyerek ardından belediye çalışanları ile bayramlaştı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde görevi başında olan işçilerle bayramlaşan Başkan Yalım her zaman onların yanında olduğunu ifade etti.