Camlarınız ayna gibi parlayacak! Bu şekilde silince asla iz kalmayacak

Camlardaki su izleri, kadınların cam silerken karşılaştığı en büyük sorunlar arasında yerini alıyor. camlarınız bu yöntemle resmen ayna gibi parlayacak! İşte iz bırakmayan cam silme formülü!
Camlarınız ayna gibi parlayacak! Bu şekilde silince asla iz kalmayacak

Genel olarak 2-3 ayda bir silinen camlar temizlik sırasında kadınlara ciddi sorun oluşturabiliyor. Sildikten sonra uzun bir süre boyunca temiz kalmasını istediğiniz camlar için size önemli bir sır vereceğiz! Camlarda leke ve iz bırakmayan bu silme yöntemi sayesinde camları silmek sizin için daha pratik bir hale gelecek.

CAM SİLERKEN DİKKAT EDİN

Camların temizliği için mutlaka doğru ürünlerin kullanılması gerekiyor. Özellikle temiz ve iyi bir iş yapan cam bezi ve bunların yanı sıra doğru deterjanları yanınıza almanız gerekiyor. Doğru kullanılan cam temizlik ürünleri sayesinde camlarınız artık ayna gibi parlayacak. Peki, cam silerken neye dikkat edilmesi gerekiyor? İşte merak edilenler

AYNA GİBİ CAMLAR MÜMKÜN

Ayna gibi camlara sahip olmak hayal değil! Cam temizliği yaparken dikkat edeceğiniz bazı püf noktalar sayesinde camlarınız resmen ayna gibi parlayacak, görenlerin gözünü alacak! Düzenli olarak yapılan cam temizliği sayesinde artık cam temizliği sizin için bir eziyet hali olmaktan çıkacak.

Cam temizliği için sirke ve su karışımını kullanarak iz kalmayan camlara sahip olabilirsiniz. Cam temizliği için oldukça etkili olduğu bilinen sirke işinizi büyük oranda kolaylaştıracak. İlk olarak bir sprey şişesi içerisine yarım bardak sirke koyu. Üzerine yarın bardak su ekleyin ve karşımı çalkalayın.

Kirli camları sirkeli su ile ovarak temizleyin. Camın parlaklığını kazandırması açısından önemli bir temizlik maddesi olan sirke camlarınızı ayna gibi yapacak.

Eğer elinizde cam bezi yoksa, eski usul gazete kağıdını buruşturarak kullanabilirsiniz.