Survivor kim elendi gitti Yunus Emre 8 Mayıs 2024 Survivor'da son elenen isim

Survivor'da dün akşam yine bir eleme gecesi heyecanı yaşandı. 8 Mayıs 2024 eleme gecesi son dakika giden isim belli oldu. Finale kalan Yunus Emre mi, Furkan mı elendi?
Survivor kim elendi gitti Yunus Emre 8 Mayıs 2024 Survivor'da son elenen isim

Survivor'da büyük bir heyecanla beklenen eleme gecesi gerçekleştirildi. Hafta için oynanan dokunulmazlık oyunları ile ismi belirlenen 4 adayın girdiği potada bu hafta adaya veda eden isim belirlendi. Hatırlanacağı üzere kaybedilen dokunulmazlık oyunları sonucunda adı potaya yazılan ilk isim mavi takıma geçen Yunus Emre, yine mavi takımda yer alan Batuhan, kırmızı takımda Sercan ve mavi takımda yer alan Furkan olmuştu.

Son dönemde performansı ile tartışılan ancak daha önce ismi hiç potaya yazılmayan Furkan takımının 3 dokunulmazlık oyununu kaybetmesinin ardından potaya girmiş, ilk kez potaya yazılması nedeni ile performansı ile merak konusu olmuştu. Dün oynanan düello oyunu sonucunda adaya bu hafta veda eden isim belirlendi.

SURVİVOR KİM ELENDİ YUNUS EMRE GİTTİ Mİ, FURKAN MI KAYBETTİ 8 MAYIS 2024 ÇARŞAMBA?

Dün yapılan eleme düellosunda Sercan ve Yunus Emre, Batuhan ve Furkan eşleşmişti. Eşleşmelerde Batuhan takım arkadaşı Furkan'a karşı rahat bir galibiyet kazandı. Sercan ve Yunus Emre arasında oynanan oyunda ise ilginç anlar yaşandı.

Yunus Emre önde götürdüğü oyunda tam final sayısını almak üzereyken son halkasını atmadan önce Sercan'a dönerek Sercan'la özdeşleyen Come On sevincini yaptı ve halka atışına geri döndü. Ancak şansı tam bu noktada döndü ve bir türlü 5. halkasını atamadı. Bu esnada Sercan peş peşe halkaları atarak oyunu uzattı ve sonunda kazanan isim olmayı başardı.

Yunus Emre büyük bir moral çöküşü yaşasa da sonrasında son eşleşme oyununda Furkan'a karşı galibiyeti kazanmayı bildi ve takım arkadaşını eleyerek Survivor'a devam etme hakkı elde etti.