Vakıfbank'tan yeni kampanya! 125.000 TL ihtiyaç kredisi bu taksitle veriliyor!

İhtiyaç kredisi çekecek olanlar için Vakıfbank yeni bir kampanya açıkladı. Vakıfbank'a başvuru yapanlara 125.000 TL ihtiyaç kredisi verileceği bildirildi.
Vakıfbank'tan yeni kampanya! 125.000 TL ihtiyaç kredisi bu taksitle veriliyor!

Türkiye'de nakit sıkışıklığı içerisinde kalanlar kendilerine bir imkan alanı açabilmenin yollarını araştırıyorlar. Nakit krizinin içerisinde kalanlar bulabilecekleri nakitlerle bütçelerini sürdürülebilir hale getirmeyi amaçlıyorlar. Bunun yolu ise bankalar ihtiyaç kredisi çekmekten geliyor. Lakin ihtiyaç kredisi konusunda oldukça sıkıntılı bir dönemden geçilmesi insanların ellerini kollarını bağlıyor. Yine de bankalar ihtiyaç kredisi kampanyaları ile ses getirmeye devam ediyorlar.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI YENİLENDİ!

Kamu bankası olan Vakıfbank vatandaşların ihtiyaç kredisi taleplerine kayıtsız kalmıyor. Talepler yükselince Vakıfbank da yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası açıkladı. Bu kampanya çerçevesinde müşterilere finansman desteği verilirken buna dair koşullar ile maliyetler açıklandı. Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekecek olanların karşılaşacakları maliyetler belli oldu.

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekecek olanlar için uygulanacak olan aylık faiz açıklandı. Buna göre müşteriler aylık yüzde 5,44 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebilecekler. Diğer bankalarda da yaklaşık olarak benzer oranları görmek mümkün. Bundan dolayı Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekecek olanların herhangi bir kayıpları olmuyor.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası çerçevesinde kredi tutarına göre azami vade süresi uygulaması yapılıyor. 100.000 TL'nin üzerinde olan ihtiyaç kredilerine en fazla 12 aya kadar vade yapılabiliyor. Müşterinin kullandığı ihtiyaç kredisi 50.000 TL ile 100.000 TL arasında olursa o zaman en fazla 24 aya kadar vade yapılıyor. 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerin ise talep edecekleri ihtiyaç kredisi tutarının 50.000 TL'yi aşmaması gerekiyor.

125.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

vakifbank-ihtiyca-kredisi.jpg

Vakıfbank müşterileri ihtiyaç kredisi çekmek için bankalarına başvuru yaptıklarında aylık yüzde 5,44 oranında faiz ile karşılaşıyorlar. 12 ay vadeli 125.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda yapılan maliyet hesaplamasına göre müşterinin ödemesi gereken aylık kredi taksiti 15.798 TL oluyor. Bu ödemeler 1 yıl boyunca devam ederken toplam kredi maliyeti ise 189 Bin TL'yi buluyor.

usakgundem.com ÖZEL HABERİDİR!