Promosyonda YENİ DÖNEM! Garanti BBVA 6 ay 4.666 TL taksitle toplamda 28.000 TL PROMOSYON ödeyecek

Garanti BBVA maaş müşterisi promosyonu güncellemesi yaptı. Atılan imza kapsamında taksitle promosyon dönemi başladı toplam promosyon 28 bin liraya yükseldi.
Promosyonda YENİ DÖNEM! Garanti BBVA 6 ay 4.666 TL taksitle toplamda 28.000 TL PROMOSYON ödeyecek

Promosyonda YENİ DÖNEM! Garanti BBVA 6 ay 4.666 TL taksitle toplamda 28.000 TL PROMOSYON ödeyecek - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından seçim önü yapılan açıklama ile kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından ödenen promosyon tutarına zam yapıldığı açıklanmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada kamu bankalarının ödemiş olduğu promosyon rakamı 5 bin liradan 12 bin liraya çıkartılmıştı. Kamu bankalarından yapılan güncelleme sonrasında gözler özel bankalara çevrilmişti. Özel bankalar birbiri ardına yapmış olduğu açıklamalar ile rakamlar yükselişe geçmişti.

EN YÜKSEK PROMOSYON HANGİ BANKADA? GARANTİ BBVA MAAŞ PROMOSYONU GÜNCELLEMESİ NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Garanti BBVA Bankası emekli maaşı promosyonu için ödemiş olduğu rakam için yapmış olduğu açıklamasında "Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara 15.000 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı! Emekli promosyon fırsatını kaçırmayın." denilerek emeklilere ödenen rakam 15 bin TL olarak duyurulmuştu.

elemklyi.jpg

GARANTİ BBVA BANKASI MAAŞ MÜŞTERİSİ PROMOSYONU KAÇ LİRA?

Emekli maaş promosyonu 15 bin TL olarak ödenirken Garanti BBVA Bankası maaş promosyonu için ödenen rakam da ise rekor bir artışa gidildi. Özçelik İş Seydişehir Sendikası tarafından yapılan açıklamaya göre maaş promosyonu toplam 28.000 TL olarak belirlendi.

Yapılan açıklamada ’’Personel Maaslarimizin 3 yil boyunca Garanti Bankasi'na yatmasi icin anlasma saglanmistir. Maas Promosyonu TOPLAMI 28.000 TL olarak kesinlesmistir. Promosyon 6 ESIT TAKSITLE, HER 6 AYDA BİR OLMAK KAYDIYLA 4.666 TL olarak Nisan ve Ekim aylarinda hesaplara yatacaktir. Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Yönetim Kurulu Adına Başkan Hüseyin KABAN’’ ifadelerine yer verildi.

Garanti BBVA Bankası promosyonu 6 eşit taksitle her ay maaşa ek 4.666 TL taksitle ödeyecek. Toplamda 28 bin liralık promosyon ödemesi yapılacak. Promosyon konusunda emekliler de benzer bir sistem ile daha yüksek ödeme almak istediklerini ifade ettiler.