Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden işçilere 33.250 TL maaş promosyonu müjdesi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan işçilere maaş promosyonu müjdesi verildi. Belediye işçileri 33.250 TL promosyon ödemesi alacaklar.
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden işçilere 33.250 TL maaş promosyonu müjdesi!

AYDIN (İHA) - Bankalar kurumların çalışanlarına maaşlarının kendi bankalarına yatması şartı ile promosyon ödemeleri yapıyorlar. Belediyeler de bu çerçevede promosyon ihalesi düzenleyen bankalar ile pazarlık yapıyorlar. İhale sonucunda ise en yüksek maaş promosyonu ödemesini yapmayı vaat eden banka ile anlaşmaya varılıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi de işçiler için maaş promosyonu müjdesi verdi.

1 MAYIS HEDİYESİ MAAŞ PROMOSYONU

Aydın Büyükşehir Belediyesi bir süredir belediyede çalışan işçilerin maaş promosyonları için bankalar ile görüşme halindeydi. Buna dair promosyon ihalesi yapıldı ve bu ihalenin sonucu 1 Mayıs Emen ve Dayanışma Günü’nün hemen öncesinde açıklandı. 1 Mayıs İş Bayramı’nda Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan işçiler promosyon müjdesi almış oldular.

İHALE SONUCU AÇIKLANDI!

İhale sonucunda Büyükşehir Belediyesi işçileri 33 bin 250 TL promosyon alacak. Promosyonlar Haziran ayının ilk haftasında, tek seferde çalışanların hesaplarına yatırılacak.

Her zaman çalışanların haklarını gözettiklerini ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan tüm işçiler Haziran ayının ilk haftasında 33.250 TL tutarında maaş promosyonu ödemelerini banka hesaplarından alabilecekler. Aydın Büyükşehir Belediyesi ihaleyi kazanan bankayı henüz açıklamazken belediyede çalışan işçiler bu kararı büyük bir memnuniyet ile karşıladılar.

Öte yandan Türkiye’de diğer belediyeler için de Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu maaş promosyonu anlaşması örnek olacak. Belediyeler pazarlıkları bu tutardan başlatabilecekler.