449.900 TL'ye satışlar başladı! Fiat'tan sıfır kilometre ucuz araba!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında son dönemlerde bazı özel modeller yer almaya başladı. Fiat da yaptığı kampanya ile 449.900 TL’ye sıfır kilometre otomobil satışlarına başladı.
449.900 TL'ye satışlar başladı! Fiat'tan sıfır kilometre ucuz araba!

Otomobil piyasasında son yıllarda köklü değişiklikler yaşanmaya başlandı. Firmalar klasik otomobil modellerinin yanında alternatif modellerle de ses getiriyorlar. Oldukça tutan ve fiyatı düşük olan modeller otomobil piyasasının en çok konuşulan modelleri arasında yer alıyorlar. Hatta bu tür özel otomobil satışlı yapan firmalar siparişlere dahi yetişemiyorlar. Fiat da bu piyasaya Fiat Topolino ile hızlı bir giriş yaptı.

FİAT TOPOLİNO NASIL ARABA?

Fiat Topolino şehir içi kullanıma uygun yüzde 100 elektrikli bir araç olarak dikkat çekiyor. 75 km menzili olan aracın saatte en fazla 45 km hız yapabildiği açıklandı. Bu araçlar klasik binek otomobillerin çok dışında bulunuyor. Çok küçük olmaları ve elektrikli motoru bulunması gibi özelliklerinden dolayı bu araç işletmelerin müşterilere servis aracı olarak tercih ediliyorlar. Marketler için bulunmaz bir nimet olan bu araçlar küçük esnafların da çok kullandığı arabalardan oldular.

4 saatten kısa sürede yüzde 100 şarj olabilen araç bu açıdan da kolaylık sağlıyor. Tam dolu şarj ile 75 km gidebilen arabanın şarjı da evlerdeki duvar tipi prizlerle yapılabiliyor. Şarj etmek için özel cihazlara ihtiyaç duymayan sistem büyük bir kolaylık sağlıyor. Aracın dış tasarımı tamamen yenilenirken iç tasarımına da bazı eklemeler yapıldı. Akıllı telefon tutucu, çanta taşıyıcı gibi eklemeler ile beraber işletmelerin servisleri yapılırken kullanıcılar kolaylıklara sahip oluyorlar.

FİYATI BELLİ OLDU!

Fiat Topolino’nun 2024 modeli için yeni fiyat belirlemesi yapıldı. Fiat bu araç için 449.900 TL tutarında bir fiyat belirledi. Plus donanımında ise Fiat Topolino fiyatı 479.900 TL’ye yükseliyor. Bu araç için yüksek talep bulunurken Fiat şu ana kadar üretilen araçların büyük bir kısmının satışını gerçekleştirdi. Az sayıda araç satışta bulunurken satın almak isteyenlerin bir kısmı yeni üretilecek olan Fiat Topolino araçlar için kısa bir süre beklemek zorunda kalacaklar.