24.500 TL'lik emekli jesti! Halkbank'tan yeni kampanya!

Emekliler için bankaların sağlamış olduğu yeni imkanlar geçim sıkıntısı çeken emeklilere ilaç gibi geliyor. Halkbank emeklilere yönelik 24.500 TL’lik yeni bir kampanya açıkladı.
24.500 TL'lik emekli jesti! Halkbank'tan yeni kampanya!

Türkiye’de bazı emekliler oldukça sıkıntılı bir duruma düştüler. Yüksek maaş alan az sayıda emekli hariç olmak üzere çok sayıda emekli geçim sıkıntısı içerisinde debeleniyorlar. Temmuz ayında maaşlarına zam yapılacak olan emekliler o döneme kadar kendilerinin sorunlarını çözecek yollara başvuruyorlar. Bu yol da bankaların emeklilere sağlamış olduğu imkanlardan geçiyor. Emeklilerin bankası olan Halkbank da çok özel bir kampanya ile müşterilerine jest yapıyor.

HALKBANK EMEKLİ KAMPANYASI!

Bankalar arasında en fazla emekli müşteriye sahip olan Halkbank bu açıdan müşterilere yönelik özel uygulamalar yapıyor. Emeklilere sadece emekli maaş promosyonu vermekle kalmayan Halkbank özel bir imkan da sağlıyor. Bu imkan da emeklilere faiz indirimi ile ihtiyaç kredisi vermek oluyor. Maaş promosyonu ile ihtiyaç kredisini emekli paketinde birleştiren Halkbank’ın emekli müşterileri aldıkları bu nakit destekleri ile finansal durumlarını biraz düzeltebiliyorlar.

Halkbank’ın emekliler için açıklamış olduğu emekli maaş promosyonu kampanyası ile şu ödemeler yapılıyor:

-10.000 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 5.000 TL,
-10.000 TL ile 15.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 8.000 TL,
-15.000 TL ile 20.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 10.000 TL,
-20.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlara 12.000 TL

Emeklilere maaş tutarlarına göre emekli maaş promosyonu ödemesi yapılırken ihtiyaç kredisi imkanında ise emekli müşterinin aldığı maaşın fark yaratan bir özelliği bulunmuyor. Halkbank tüm emekli maaş müşterilerinin banka hesaplarına 12.500 TL ihtiyaç kredisi tanımlıyor. Bu kredinin 36 ay vadeli olduğu açıklanırken krediyi kullanıp kullanmamak emeklinin inisiyatifine bırakılıyor. İhtiyaç kredisi çekmek isteyen emekliler verecekleri onay ile 12.500 TL’lik kredi tutarını Halkbank hesabına aktarabiliyorlar.

Emekli maaş promosyonu ile 12.000 TL tutarında ödeme alan emekliler 12.500 TL’lik ihtiyaç kredisini çektiklerinde banka hesabına toplamda 24.500 TL tutarında para yatmasını sağlamış olacaklar.