Aydın Kuşadası Belediyesi'nden 19 Mayıs yarışması

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri tüm yurtta devam ederken Kuşadası Belediyesi resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenleneceğini duyurdu.
Aydın Kuşadası Belediyesi'nden 19 Mayıs yarışması

AYDIN (İHA) - Türkiye bu sene 105. yılını kutlayacağı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine tüm hızı ile devam ederken Kuşadası Belediyesi de bu kutlamalar öze yarışmasını duyurdu. Kuşadası Belediyesi tarafından ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik resim ve kompozisyon yarışmasını duyurdu.

KUŞADASI BELEDİYESİ 19 MAYIS'A ÖZEL YARIŞMA DÜZENLİYOR!

Kuşadası Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 105. yılında, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik “Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması” düzenliyor. Dereceye giren öğrencilere dünya klasikleri seti hediye edecek olan Kuşadası Belediyesi, başvuru yapan her öğrenciye ise Nutuk hediye edecek. Kuşadası Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışı ile başlayan ulusal kurtuluş mücadelesinin yıl dönümü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 11-14 yaş kategorisini kapsayan ortaokul ve 15-18 yaş kategorisini kapsayan lise öğrencilerine yönelik bir yarışma düzenledi.

“19 Mayıs’ın 105’inci Yılı” teması ile düzenlenen yarışma resim, şiir ve kompozisyon olmak üzere 3 ayrı dalda gerçekleşecek. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, eserlerini 13 Mayıs Pazartesi günü saat 17.30’a kadar Kuşadası Belediyesi Ana Hizmet Binası, Ek Hizmet Binası ile Davutlar Mahallesi Hizmet Binasının giriş katlarında hizmet vermekte olan Güvercin Masa personeline teslim edebilir.

Kuşadası Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yarışmaya başvuru yapan tüm öğrencilere Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri Nutuk'un hediye edileceği duyuruldu. Düzenlenen yarışmada 3 ayrı dalda ilk 3'e giren öğrenciler için dünya klasikleri seti hediyesi verilecek.