Dubai Uluslararası Havalimanı sular altında kaldı sel bastı

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) meydana gelen sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ederken sel nedeniyle uçaklarda sular altında kaldı.
Dubai Uluslararası Havalimanı sular altında kaldı sel bastı

Birleşik Arap Emirlikleri etkili sağanak yağış nedeniyle zorlu günler yaşamaya devam ederken meydana gelen sel felaketi uluslararası havalimanını da olumsuz etkiledi. Uçaklar sel suları arasında ilerlemeye çalışırken seferlerde sıkıntı yaşanmaması adına olağanüstü tedbirler alındı.

Körfez ülkeleri arasında yer alan Umman, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Bahreyn, Katar ve Suudi Arabistan'da meydana gelen aşırı yağışlar beraberinde sel felaketini de getirdi. Yaşanan yoğun yağış nedeniyle Dubai Uluslararası Havalimanı sel suları altında kaldı. Sel sularında ilerlemeye çalışan uçaklar anbean kameralara yansıdı.

DUBAİ ULUSLARARASI HAVALİMANI SEL SULARI ALTINDA KALDI!

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) etkili olan sağanak yağış nedeniyle Dubai Uluslararası Havalimanı’nı sular altına kalırken, uçaklar sel sularında güçlükle ilerledi. Körfez ülkeleri Umman, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Bahreyn, Katar ve Suudi Arabistan'ı şiddetli yağış vurdu.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) etkili olan sağanak yağış nedeniyle Dubai Uluslararası Havalimanı’nı sular altında kaldı. Flydubai havayoluna ait bir uçağın sel sularında güçlükle ilerlediği anlar ise çevredekiler tarafından anbean kayıt altına alındı. Dubai Uluslararası Havalimanı'nda uçuşlar 25 dakika süreyle askıya alındı.

Yaşanan şiddetli yağış ve beraberinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle alınan tüm tedbirlere rağmen 21 yurtdışı ve 24 yurtiçi uçuş iptal edilmek zorunda kaldı. Güvenlik tedbirleri kapsamında 3 uçuş ise komşu havalimanlarına yönlendirilerek gerçekleştirildi.