Muğla'da iki minibüsün yanarak kullanılmaz hale geldiği kazada 4'ü ağır 10 yaralı!

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile araçlarda yangın çıkarken kazada 4’ü ağır olmak üzere toplam 10 kişi yaralandı.
Muğla'da iki minibüsün yanarak kullanılmaz hale geldiği kazada 4'ü ağır 10 yaralı!

Muğla’nın Milas ilçesinde oldukça feci bir trafik kazası meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs seyir halinde olan bir başka minibüse çarptı. Gerçekleşen kazada iki minibüs de yanmaya başladı.

Araçların yanmaya başlaması ile tam bir can pazarı yaşandı. Çevredeki vatandaşların yardımları ile araçlarda bulunan yaralılardan bazıları araçlardan çıkarıldılar. Diğer yaralılar ise olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçlardan çıkarıldılar.

ARAÇLAR KULLANILMAZ HALE GELDİ

Edinilen bilgiye göre, Muğla karayolu Menteş kavşağında minibüs ile servis aracının çarpışması sonrası araçlarda yangın çıktı. Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi vermesi üzerine bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas İtfaiye, polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

Kaza sonrası servis aracında bulunan 13 kişiden 3’ü ağır, 10 kişi hafif, diğer aracın sürücüsü de kazada ağır yaralandı. Araçta bulunanlar itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılırken, çarpışma sonrası yaralanan vatandaşlar ambulanslar ile hastaneye sevk edildi.

Yanan araçlar itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale sonrası tamamen söndürüldü. İki araç ta yangın sonrası kullanılmaz hale geldi.

Polis tarafından meydana gelen kaza ile alakalı olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi. İki araçta da maddi hasarın büyük olduğu ve ağır yaralıların bulunduğu kazanın neden meydana geldiği araştırılıyor. Buna dair hazırlanacak raporun ardından soruşturmaya yön verileceği belirtildi.