Manisa'da çocuklarıyla top oynarken kayalıklardan yuvarlanıp öldü!

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde aile ile beraber Spil Dağı eteklerine piknik yapmaya giden aile babası kayalıklardan düşmesi sonucunda canından oldu.
Manisa'da çocuklarıyla top oynarken kayalıklardan yuvarlanıp öldü!

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde oldukça acı bir olay meydana geldi. Eşini ve çocuklarını alarak Spil Dağı eteklerine giden aile babası güzel bir gün geçirmenin hayalini kurarken hayatını kaybetti. Çocukları ile top oynadığı sırada topun uçurumdan yuvarlanması üzerine taptığı takipte bir anda dengesini kaybeden adam top ile beraber uçurumdan yuvarlandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri gelerek yaralı kişiyi kurtardılar. Ağır yaralı olduğu tespit edilen adama ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye sevk edildi. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan talihsiz adam hayatını kaybetti.

AİLESİ İLE EĞLENECEKTİ HAYATINI KAYBETTİ!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde ailesiyle piknik yapan şahıs, top oynarken kayalıklardan düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralı adam, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, Şehzadeler ilçesi Spil Dağı eteklerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesiyle piknik yapan B.K., çocuklarıyla top oynadığı sırada dengesini kaybederek kayalıklardan yuvarlandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan B.K. ağır yaralı olarak Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. B.K., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan emniyet birimleri olayla alakalı olarak soruşturma başlattılar. Olayın incelendiği bildirilirken herhangi bir şüpheli durum olması durumunda gerekli işlemlerin başlatılacağı açıklandı.