Denizli'de araca çarpan motosiklette bulunan iki genç hayatını kaybetti

Denizli'de hatalı sollama yapan motosiklet önüne çıkan araca arkadan çarparak savruldu. Motosikletin üzerinde yer alan 2 genç hayatını kaybetti.
Denizli'de araca çarpan motosiklette bulunan iki genç hayatını kaybetti

DENİZLİ (İHA) - Denizli Pamukkale'de Zeytinköy Mahallesi Acıpayam Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında hatalı sollama yaptığı belirlenen motosiklet önüne çıkan araca arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklet yola savruldu. Kaza o esnada tesadüfen çekim yapan araçta yer alan yolcunun kamerasına takıldı.

DENİZLİ'DE ACI TRAFİK KAZASI! 2 GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Denizli’de hatalı sollama yaptığı esnada önüne çıkan otomobile arkadan çarpan motosiklet sürücüsü ile yolcu konumundaki arkadaşı yaşamını yitirdi. Motosikletin çarptığı otomobildeki yolcu, şans eseri cep telefonuyla kaza anını kayda aldı. Kaza, Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi Acıpayam Bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Z.A. (21) yönetimindeki 34 VG 8057 motosiklet, bulvar üzerinde ilerlerken aynı yöne seyir halinde olan midibüsü geçmek istedi. İddiaya göre hatalı sollama yapan genç sürücünün kullandığı motosiklet, önüne çıkan V.Ç. yönetimindeki 20 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve yanında yolcu konumunda bulunan arkadaşı R.Ç. yola savruldu. Metrelerce sürüklenen motosiklet ise park halindeki bir kamyonete çarparak durabildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu iki genç ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Durumları ağır olan Z.A. ve R.Ç. hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamlarını yitirdiği öğrenildi.

Araç sürücüsü kazanın ardından ifadesinin alınması için polis merkezine götürülürken motosikletin çarptığı araçta yolcu konumunda bulunan bir kişi ise tesadüfen kazayı çekti. Araç içerisinde kamera ile çekim yaparken aracın arkasına hızla çarpan motosiklet ve aracın yola savruluşu görüntülere yansıdı.